Bez ideja si za poklon za dečka ili devojku? Lisca ti pomaže.

poklon za decka ili poklon za devojku
04. oktobar 2023.

Kad ponestane ideja za poklon za njega...


Jesi li i ti među onima koji od same pomisli na poklon za dečka dobiješ glavobolju? Potpuno te razumemo: pronaći savršen poklon za muškarca ponekad može biti vrlo teško. Iako ste zajedno već godinama i čini ti se da ga poznaješ do tančina, potraga za poklonom za njega može biti stresna. Tu su godišnjica, rođendan, Božić, Dan zaljubljenih i još poneki dan kad ga želiš obradovati bez posebnog razloga - i sa vremenom jednostavno ponestane ideja.

Dečko verovatno kaže da mu ništa ne treba, a poklon iz snova bio bi porsche... Ali, budući da pretpostavljamo da tvoj novčanik ne dopušta tako skupe poklone, evo i odličnih jeftinijih ideja šta kupiti dečku za Božić, godišnjicu ili rođendan i razveseliti ga uistinu korisnim i lepim iznenađenjem.

Kad nemaš pojma gde kupiti poklon za nju...

Činjenica: čak i ako si dečko, nije ti nimalo lakše. Danas je kalendar svakog muškarca pun važnih datuma kada treba kupiti poklon za devojku i da bi izbegao nevolje, jednostavno ih ne smeš zaboraviti. Rođendan, godišnjica i Božić stalne su stavke, ali kod devojaka treba paziti i na Dan zaljubljenih te Dan žena. Naravno, neće biti nimalo ljuta ako je iznenadiš nečim posebnim i za Dan majki - na kraju krajeva, ona je majka tvoje dece.

Ako si bez ideja, u Lisci ti možemo pomoći. Skupili smo odlične ideje za poklon za devojku koje će rešiti tvoju dilemu o tome šta joj kupiti za Božić, rođendan, godišnjicu i sve ostale važne datume za koje verujemo da ih pamtiš. U nastavku ti predstavljamo super proizvode iz naše ponude koji će je sigurno razveseliti.

Pomažemo ti odabrati poklon za muškarca za različite prilike

Najbolje ideje za božićni poklon za dečka

Kraj godine donosi završne zabave, vesela druženja, prve pahuljice snega, ali i nedoumice u vezi darivanja. Bez obzira razmišljaš li u zadnji čas šta kupiti dečku za Božić ili  uzmeš vremena i detaljno pretražuješ trgovine ili internet, shopping u decembru je posebno  stresan. Žurba, gužva i pre svega nedostatak ideja mogu dobrano iscrpiti živce.

Nažalost, nemamo rešenja za žurbu i gužvu, ali možemo pomoći sa idejama za poklon za tvog muškarca. Pidžama je prava božićna klasika i ako odabereš pravu, ovaj poklon za njega neće biti ni najmanje dosadan. Naravno, pre odabira trebaš odgovoriti na nekoliko pitanja:

  • Koje boje najviše voli tvoj dečko?
  • Ima li neki uzorak koji mu je posebno drag?
  • Je li dečko više vruće krvi ili je zimogrožljiv?

U Lisci su dostupne i pidžame sa dugim rukavima i nogavicama i letnji kompleti, i to u šarenoj paleti boja. Posebno preporučujemo:

Muška pidžama Poseidon dostupna je u pet veličina, uključujući i 2XL, tako da će odgovarati i najsnažnijim mišićavcima. Moguće je birati između varijante sa dugim rukavima i nogavicama te letnje varijante sa kratkim rukavima i nogavicama.

Izrađena je od mešavine pamuka i elastana. Ima okrugli izrez sa uzorkom na gornjem delu, a donji deo je jednobojan sa džepovima tako da tvoj dragi može nešto i spremiti.

Zamislite svog muškarca u ovoj prelepoj pidžami? Sigurno spada među najbolje ideje za poklon za dečka kojem mnogo znače udobnost i kvalitetni materijali.

 

 

 

Moška pižama poseidon

 

 

 

moska pizama poseidon

 

Još nečim možeš svog dečka posebno razveseliti zaj Božić i priuštiti mu malo božićnog ugođaja čak i kad Božić odavno prođe. Predstavljamo Liscine praznične bokserice Jolly u crvenoj božićnoj boji. Mekani materijal, savršena udobnost i prijanjanje te ugodno širok pojas...

 

 

 

rdeče gate

 

 

 

 

 

 

 

moške gate

Ideje za rođendanski poklon za dečka

Savršen rođendanski poklon za muškarca? Odgovor na to pitanje nemamo. Sve zavisi o tvom dečku i njegovim preferencijama. Možda će se razveseliti doživljaju, npr. super večeri ili adrenalinskom spustu ziplajnom, a možda su mu draži materijalni pokloni.

No, u nešto smo sigurni. Svaki muškarac u životu treba dodatne gaćice. Stoga, ma šta da mu kupiš, sa gaćicama kao šlagom na torti ne možeš pogrešiti.

Pogotovo ako se odlučiš za komplet od triju bokserica iz naše linije Argo koje su zaslužne za savršenu udobnost zahvaljujući mešavini modalnog vlakna, pamuka i elastana. Reč je o modelu koji savršeno prianja i praktičan je kako za svaki dan tako i za posebne prilike. Posebno nam se sviđa široki pojas sa logotipom Lisca. Neka zna da si za poklon za dečka odabrala udobnost i  kvalitet.

Mislimo da se svi slažemo: nema boljeg od praktičnog poklona za muškarca, koji nosi svaki dan.

moške gate

 

Šta kupiti dečku za godišnjicu?

Volite se, dobro ga poznaješ i čovek bi pomislio da će ideje za poklon same navirati. Ali, istina bi mogla biti drugačija. Razbijaš glavu, a dobre ideje za poklon za dečka niotkuda.

A što da ovaj put za rođendan svog dragog malo razmišljaš i o sebi? U čemu ga voliš videti, šta bi razveselilo i tebe? Seksi muški donji veš, naravno!

Na tom području smo u Lisci posebno dobro potkovani. U našoj ponudi naći ćeš klasične gaće i pripijene i šire bokserice. Sada samo trebaš odgovoriti na pitanje šta tvoj dragi voli nositi ispod: obične gaće ili bokserice? Jesu li bokserice uske ili šire? Odgovor verovatno neće biti težak, samo zaviri u njegovu fijoku sa donjim vešom ili ga jednostavno pitaj direktno. Ne brini, sigurno neće posumnjati da skupljaš ideje za poklon.

Možeš odabrati pojedinačno pakovane gaće ili one u kompletu po dvoje ili troje, a gaćama možeš dodati i potkošulju koja će mu dobro doći u hladnijem delu godine. Cela naša kolekcija muškog donjeg veša oduševljava mekoćom materijala od mešavine modalnog vlakna, pamuka i elastana, što garantuje udobno nošenje, savršeno prijanjanje i seksi izgled tvog muškarca.

Šta kažeš na ove bokserice iz naše ponude? Savršeno ih možeš upotpuniti sa ovom potkošuljom bez rukava. A želiš li umnožiti radost, odaberi komplet u kojem ima više gaća. Zaista idealan poklon za dečka koji će mu se svideti u svakoj prilici.

boksarice

spodnja majica brez rokavov

Pomažemo pronaći savršen poklon za nju u raznim prilikama

Najbolji novogodišnji poklon za devojku

Kad bi postojao Deda Mraz, kupovina poklona bila bi mačji kašalj, ali pošto nemaš nadprirodnih  moći (barem pretpostavljam da nemaš), svake se godine iznova moraš namučiti smišljajući šta kupiti devojci za Novu godinu. Očekivanja su velika i pritisak isto tako - odabrati praznični poklon za devojku i pogoditi u centar jednako je verovatno kao dobiti sedmicu na lotou.

Ali bez brige, za ovu godinu problem je rešen jer imamo za tebe super ideju za poklon za Novu godinu koji će je ostaviti bez reči i samo joj pojačati uverenje da ima stvarno super dečka.

 

halja Mirabelle

 

Šta kažeš na ovaj predivni ogrtač Mirabelle u boji rascvetalog cveća? Nadamo se da ćeš biti počašćen barem ponekim poljupcem kad devojka otvori poklon.

Ako tvojoj dragoj ružičasta boja nije preterano draga, možeš birati među mnogim drugim modelima i bojama. Naše spavaćice ili jutarnji ogrtači udobni su i praktični te sa prikladnim pojasom za vezivanje pružaju toplinu i ugodnu mekoću.

 

Naravno, predivan novogodišnji poklon je i pidžama koja svakoj devojci dobro dođe, pogotovo u hladnim danima oko Božića. Ako si odlučio da Deda Mraz ove godine bude posebno darežljiv, uz ogrtač možeš nabaviti i odgovarajuću pidžamu Mirabelle ili odabrati neki drugi model iz naše bogate ponude

 

pižama mirabelle

pižame

Šta kupiti devojci kao poklon za godišnjicu

Devojka ti sigurno znači ceo svet i pitaš se kako joj poklonom za godišnjicu pokazati da je ceniš i uživaš u vašoj vezi. Sigurno su ugodni trenuci nasamo ono što najviše broji, ali uvereni smo da se nijedna cura ne bi bunila na još poneku materijalnu pažnju.

Iako dobro znaš šta joj se sviđa, šta treba i voli, svejedno je izrazito teško naći baš onaj komad koji je tako savršen kao ona i koji govori „Volim te”. Dakle, kakav je idealan poklon za godišnjicu za devojku? Mi razmišljamo u ovom smeru: profinjeno, nežno, udobno i seksi. Već znaš šta ciljamo? Na predivan donji veš, svakako!

Uopšte ne znamo odakle bismo počeli koliko je raznolika ponuda donjeg veša u Lisci.

Je li ovo vaša prva godišnjica? Onda preporučujemo zavodljiv donji veš kao iz filma iz naše linije Sympathy sa čipkom u dekolteu i profinjenim detaljima.

nedrček brez opore

nedrček z oporo

 

Jeste li već dugo zajedno i vaša je veza prerasla u rutinu? Ništa je bolje ne začini od pažljivo odabranog rublja. Posebno preporučujemo liniju Amaze profinjenog i izrazito zavodljivog kroja.

 

Modrček s penasto košarico

Brazilke High Leg

Ovo je idealan rođendanski poklon za devojku

Večna dilema: šta kupiti devojci za rođendan? Evo našeg predloga: Liscino sportsko rublje. Potpuno logičan odabir ako je tvoja devojka sportista, ali čak i ako nije, u našoj su ponudi komadi po poslednjoj modi koje može nositi i kao sasvim običnu gornju odeću.

Cela naša linija sportskog donjeg veša izrađena je od udobnog rastezljivog pletiva koje upija vlagu i dopušta koži da diše. Reč je o aktivnom funkcionalnom sportskom rublju, prikladnom za sportske aktivnosti nižeg intenziteta. I kao što smo već rekli, idealno je i za svaki dan, npr. za izlet za rođendan na koji ćeš je verovatno povesti.

Športni modrček brez opore

Športne pajkice

Kako odabrati poklon za Dan zaljubljenih

Zapravo je svaki komad iz naše ponude odličan poklon za Dan zaljubljenih - gotovo je nemoguće pogrešiti. Jedino ne preporučujemo donji veš za oblikovanje figure - iz očitih razloga. Osim ako to nije izričita njena želja, radije ne reskiraj da poklon pogrešno ne shvati.

Ako ti treba još koji savet za poklon za devojku, u članku Valentinovsko rublje kojim kažeš DA ljubavi nabrojene su odlične ideje zai poklon zavisno o trajanju vaše veze.

Možda još posebna preporuka: poznate su ti zavodljive babydoll spavaćice iz naše ponude? Osmišljene su kao lagani grudnjak sa dužom majicom i vruće su kao vruć krompir. Pogledaj ponudu na poveznici i odaberi model idealan za svoju devojku.

Kad je pronaći idealan poklon za partnera sasvim jednostavno...

Ovogodišnja misija Lisce je svima od pomoći za pronaći idealan poklon za partnera. Zapravo svi naši proizvodi mogu biti super poklon za muškarca ili ženu, ali naša je ponuda uistinu raznolika pa smo ti gornjim popisom hteli donekle olakšati odabir. Nadamo se da će ti naše ideje za poklon za dečka ili devojku dobro doći i rešiti nedoumice oko biranja poklona. Sretno u kupovini!

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.