Kupaći kostimi

Prikaži filtere
Sakrij filtere

Stavke 1-12 od 413

Rastuće
Page
Na stranici
Kupaći kostimi
Vreme je za kupaći! Nije važno idemo li na more ili u banju, je li leto ili zima, važno je da se u kupaćima osećamo odlično – udobno, moderno i spremni na avanture. Tropski uzorci, mornarski motivi ili jednobojni kupaći – izaberite boju i model koji najbolje pristaje vašoj građi.

Neke će osvojiti trendi krojevi, neke jednodelni kupaći ili tankini, bikini, high-leg ili high-rise gaćice ili neki od omiljenih trouglastih ili bando grudnjaka... ili modeli koji na prvo mesto stavljaju praktičnost i odlično prileganje, a ujedno promišljenim krojevima i uzorcima vizualno preoblikuju liniju. A mix&match kolekcijom iskombinovaćete samo svoju kombinaciju. Pored kupaćih, ne zaboravite na dodatke – paree, haljine, kaftane za plažu ili šetnju gradom. Izaberite svoj omiljeni model!

Uđi u svet donjeg veša i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobijate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupovine u našoj internet prodavnici.

Prijavom nam dopuštate da vam šaljemo nedeljne e-novosti koje vas obaveštavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše lične podatke. Takođe se možete odjaviti u bilo kom trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.