Spavaći program

Prikaži filtere
Sakrij filtere

Stavke 1-12 od 140

Rastuće
Page
Na stranici
Spavaći program

Pidžame nude izuzetnu udobnost, ali imaju i drugih prednosti – dobrim noćnim odmorom čuvaju vaše zdravlje, a istovremeno u njima možete izgledati fantastično.

Noćna odeća je odeća namenjena nošenju tokom spavanja. A šta ćete nositi tokom spavanja, razlikuje se obzirom na godišnje doba, pri čemu se tople pidžame nose za vreme hladnijih noći i obrnuto. Neki stilovi ili materijali izabrani su tako da pored svoje funkcije budu i vizualno privlačni ili erotični.

Sa dobrom pidžamom i dobrim snom sigurno ćete biti spremni za sve izazove koje vam donosi sutrašnji dan.

9 RAZLOGA ZAŠTO NOSITI PIDŽAMU

1. Kvalitetni materijali osiguravaju izuzetnu udobnost

Pidžame su omiljena odeća za spavanje, prvenstveno zbog udobnosti koju osigurava materijal od kojeg su izrađene. Pidžame iz prirodnih materijala (pamuk, modal, viskoza) omiljen su izbor zbog svoje prirodne mekoće i hipoalergijskih svojstava. To znači da je materijal nežan i prema osetljivoj koži, što vam pomaže da brže zaspite i noću se uspete opustiti.

Materijali namenjeni izradi pidžama izuzetno su prozračni, što podstiče bolji san. Ako se usred noći često budite jer osećate neugodnu vrućinu ili vas pidžama ograničava prilikom traženja najboljeg položaja za spavanje, vreme je da je zamenite novom.

2. Pidžama vas greje u hladnim danima

Nošenje pidžame pomaže bržem zagrevanju tela. Neke su već izrađene tako da tesnije prijanjaju i kožu brže zagreju.

U hladnim godišnjim dobima odlučite se za pidžame sa dugim rukavima i nogavicama kako biste osigurali zaštitu od neugodnog vremena. Time što vas odeća za spavanje greje, pomaže i smanjiti rizik od bolesti koje se pojavljuju u hladnim i vlažnim mesecima.

3. Obavijestite svoje telo da je vreme za spavanje

Jeste li ikad ustanovili da postanete pospani svaki put kad odenete pidžamu? Ali zašto?

Odevanje pidžame pomaže vašem telu da se počne pripremati za fazu spavanja. Sličan osećaj doživite kad se ujutro odenete za posao i pripremite na rad.

Kad odevanjem pidžame uspostavite deo vaše rutine pre spavanja, mogu se poboljšati i kvalitet i trajanje spavanja. Dobro se osećate i naklonjeniji ste opuštanju.

Budete li pidžamu odevali svako veče, vaš um i telo isprogramiraće se tako da svaki put uživaju u zdravom i mirnom snu te najbolje iskoriste korisne učinke spavanja.

Kvalitet spavanja može se i poboljšati budete li odgovarajućoj pidžami dodali i drugu odeću za spavanje, kao što su na primer čarapice. Možete pripremiti i eterična ulja koja podstiču dobar noćni odmor.

4. Komotna pidžama olakšava premeštanje

Volite li nositi širu odeću, ova će vas vest razveseliti. I nošenje komotne pidžame donosi veliku korist jer omogućuje jednostavno premeštanje i udobnost. Prilikom izbora pidžame obratite pažnju na etikete, zatvarače i dugmad kako vam kasnije ne bi smetali. Komotne pidžame odlične su i u kombinaciji sa čarapicama koje na brzinu možete odenuti ili skinuti.

5. Pidžama je znak da brinete o sebi

Ulaganje u zaista kvalitetnu pidžamu pokazuje da cenite udobnost i pozitivne učinke spavanja i da ste svesni da se morate pobrinuti kako za fizičko, tako i za psihičko zdravlje. Izbor prave pidžame, koja odgovara vašem telu i posebnosti, jednostavan je način da se pobrinete za sebe.

Ne osećate li se baš super kad nosite odeću koja vam se sviđa i lepo vam pristaje? Ne potcjenjujte podizanje samopouzdanja do kojeg dolazi prilikom nošenja prave pidžame!

6. Jednostavna je za čuvanje

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, odeću za spavanje jednostavno je čuvati kod kuće, bez obzira hoćete li je spremiti u ladicu ili obesiti iza vrata.

Pidžame su odlične i za putovanja, ponajpre zato što ih je lako složiti, ne zauzimaju mnogo prostora u prtljagu i ne dodaju mnogo težine.

7. I odećom za spavanje izrazite svoju osobenost

Iako su pidžame i spavaćice prvenstveno namenjene spavanju, na raspolaganju je mnogo prelepih i modernih modela. Odenite svoju osobenost u pidžamu koja će je dobro izraziti. Izaberite svoj omiljeni print, kombinaciju ili se odlučite za romantičnu eleganciju i izaberite čipku.

Nošenje seksi pidžame, spavaćice ili ogrtača koji laska vašem telu odličan je način i da preusmerite pažnju svog partnera na sebe, imate li nameru stvari malo začiniti.

8. Raskomotite se sa stilom

Uživajte u svom »pidžama danu« tokom vikenda ili slobodnih dana. Za gledanja omiljenih emisija opustite se i odahnite, osećajući se pritom ugodno i udobno.

9. Nosite je preko dana

A zašto da ne? Izaberete li pravi kroj i materijal, pidžama se u trenu iz odeće za spavanje pretvara u elegantnu i seksi dnevnu odeću.

Uđi u svet donjeg veša i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobijate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupovine u našoj internet prodavnici.

Prijavom nam dopuštate da vam šaljemo nedeljne e-novosti koje vas obaveštavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše lične podatke. Takođe se možete odjaviti u bilo kom trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.