Načini plaćanja

- Plaćanje pouzećem. Poštarinu plaća kupac i to službeniku kurirske službe prilikom preuzimanja robe.


- Plaćanje karticama – Visa, Maestro, MasterCard , DinaCard i American Express svih banaka.

Na kartici kupca pri predaji narudžbe će biti rezervisana sredstva u visini narudžbe. Kartica će biti naplaćena u trenutku kada dobijemo potvrdu stvarne raspoloživosti naručenih proizvoda u skladištu i narudžba krene u obradu.

Plaćanje karticama će se vršiti preko sistema sigurnog internet plaćanja WSPay – plaćanja se vrše u stvarnom vremenu kreditnim i debitnim karticama i drugim načinima plaćanja.

WSPay pruža kupcu i trgovcu siguran unos i prenos podataka o kartici što potvrđuje PCI DDS certifikat koji WSPay poseduje. WSPay koristi 256-bitni šifrirani SSL certifikat i kriptografski protokol TLS 1.2 kao najviši nivo zaštite podataka prilikom pisanja i prenosa podataka.


DinaCardAmex      Banca Intesa

WSpay - Web Secure Payment Gateway Visa Secure  

 

Do isplate pune kupoprodajne cene odabrani proizvodi vlasništvo su Lisca-Beograd d.o.o. Preduzeće Lisca-Beograd d.o.o. može promeniti mogućnost plaćanja navedene na web prodajnom mestu Lisca.

Sve prikazane cene su izražene u RSD i uključuju zakonski PDV.

Uđi u svet donjeg veša i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobijate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupovine u našoj internet prodavnici.

Prijavom nam dopuštate da vam šaljemo nedeljne e-novosti koje vas obaveštavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše lične podatke. Takođe se možete odjaviti u bilo kom trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.