Čarape

Prikaži filtere
Sakrij filtere

Stavke 1-12 od 26

Rastuće
Page
Na stranici
Čarape

Čarape su omiljen izbor kada želimo zaštititi stopala od hladnoće. Jednako tako,čarapama štitimo stopala od nečistoće i grubih materijala vaših izabranih cipela. A možete ih nositi i kad ne želite pokazati svoje gole noge ili ste pozvani na elegantnu priredbu.

RAZLIČITE DUŽINE ČARAPA

Obzirom na vaš stil života, možete birati među različitim dužinama čarapa.

Čarape sa gaćicama su duge čarape koje prekriju celu dužinu nogu, sežu od nožnih prstiju do struka. Primerene su za hladnije dane jer vas greju. Kako lepo obujmljuju vaše noge i struk, možete ih nositi i na posebnim događanjima jer vam ulepšaju oblik nogu.

Samostojeće čarape su sinonim za seksi izgled i završavaju na sredini vaših bedara, gde ih stabilno zadrži na mestu silikonska vrpca. Dok ih nosite, osećate se izuzetno samouvereno.

Dokolenice su čarape koje završavaju - kako im već ime kaže - ispod kolena. Omiljene su za nošenje pod srednje dugim suknjama jer pokriju vaše listove. A možete ih nositi i pod dugim suknjama za vreme hladnijih dana jer su delotvorno rešenje ako niste poklonica dugih nogavica pantalona.

Nazuvke i niske čarapice su čarape koje izgledaju kao da ih uopšte nemate. Ukoliko ste poklonica elegantnih cipela sa petom, sandala ili možda nečeg drugog, nazuvke su pravi izbor za vas. Ne klize sa noge, ne pritiskaju i ne nabiru se. A ako ste poklonica patika ili nekih drugih cipela koje završavaju na gležnjevima, preporučujemo niske čarapice. Zaštitiće vaše pete da ne dobijete žuljeve od ruba cipela i pružiti vam osećaj lakoće prilikom nošenja.

KAKO ODREDITI PRAVU DEBLJINU

Čarape sa gaćicama su označene mernom jedinicom DEN. Različiti brojevi znače različitu debljinu.

  • < 30 DEN prozirne, nevidljive čarape
  • 30 – 40 DEN poluprozirne čarape
  • 40 – 70 DEN neprozirne čarape
  • > 70 DEN deblje neprozirne čarape

Za letnje dane preporučujemo debljinu do 30 DEN. A za hladnije, jesenje/zimske dane birajte čarape sa gaćicama od 30 DEN nadalje.

Želite li nositi čarape, a svejedno ostaviti utisak da ih ne nosite i kao da su vaše noge gole, izaberite prozirne, nevidljive čarape u boji kože.

IZABERITE PRAVU BOJU ZA SEBE

Prema tome imate li svetliju ili tamniju put, izaberite i čarape. Uzmite u obzir i svoju omiljenu boju i stil odevanja. Na raspolaganju su vam crna i dve nijanse boje kože, svetlija i tamnija.

NE ZABORAVITE NA DETALJE

Najpoznatije su klasične čarape, odnosno najlonke, a u svetu mode naći ćete i različite »push« čarape za oblikovanje tela koje se prilagode vašem struku i bokovima te ih lepo oblikuju. Možete izabrati bešavne čarape, koje su bez šavova u gornjem delu gaćica i u koraku. A za zapažen izgled priuštite mrežaste čarape ili moderne čarape sa tačkama.

PRAVILNO OBLAČENJE ČARAPA SA GAĆICAMA

1. Operite ruke i sa njih skinite nakit. Uzmite dovoljno vremena - neka vam se ne žuri. Čarape sa gaćicama pažljivo naberite po celoj dužini na palčeve vaših ruku.

2. Sednite, stavite čarape na nogu i od prstiju preko stopala ravnomerno ih povucite do kolena.

3. Pazite da se na gležnjevima, listovima i kolenima čarape ne nabiru - neka budu lepo napete.

4. Polako i pažljivo obema rukama povucite čarape sa gaćicama celom dužinom nogu preko bokova do struka.

Uđi u svet donjeg veša i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobijate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupovine u našoj internet prodavnici.

Prijavom nam dopuštate da vam šaljemo nedeljne e-novosti koje vas obaveštavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše lične podatke. Takođe se možete odjaviti u bilo kom trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.