Kako kupovati

Kako kupovati

U Internet prodavnici Lisca.rs je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici Lisca.rs.
U Internet prodavnici Lisca.rs mogu kupovati isključivo korisnici iz Republike Srbije.
U Internet prodavnici Lisca.rs je moguće kupiti i poklon bonove.
Porudžbenica u Internet prodavnici je predana kada korisnik dobije automatsko elektronsko obaveštenje. To elektronsko obaveštenje nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda. Porudžbenica će biti potvrđena putem novog e-obaveštenja o potvrdi porudžbenice.
U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte.
Lisca-Beograd d.o.o. će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa člnom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Lisca-Beograd d.o.o. može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice Lisca.rs ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u Lisca-Beograd d.o.o., a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.
Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

Kako realizovati bonus kod u internet prodavnici

Bonus kod koji preuzmete preko internet prodavnice možete unovčiti samo u internet prodavnici www.lisca.rs. Bonus kodove nije moguće unovčiti u prodavnicama LISCA.

U internet prodavnici  moguće je realizovati samo jedan bonus kod kod jedne narudžbe. Bonus kodovi su ručno ili automatski kreirani zapisi slova i brojeva koje u internet prodavnici možete unovčiti  upisom u prozor MOJ KOD E-KUPONA. Mogučnost upisa je u Blagajni ili na kraju postupka kupovine pre potvrde narudžbe.

Pokloni

Možete se odlučiti i za kupovinu proizvoda kao poklon trećoj osobi. U internet prodavnici www.lisca.rs narudžbu za poklon trećoj osobi možete poslati na drugu adresu samo na području Republike Srbije. U slučaju da želite paket direktno poslati trećoj osobi, pri odabiru dostave u korpici kliknite opciju da se paket pošalje bez računa. Račun će pri odabiru te opcije biti poslat na adresu osobe koja plaća poštom ili putem e-maila.

Cene

Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om. Pri kupovine važe cene u trenutku naručivanja. Cene važe do objave novog cenovnika u Internet prodavnici Lisca.rs.
Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na Internet stranici Lisca.rs.
Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na prodajnim mestima Lisca u Republici Srbiji.
Kod prikazivanja sniženja cena (izraženo u procentima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e- shopu ,  a to je posledica zaokruživanja maloprodajnih cena nakon sniženja.

Uđi u svet donjeg veša i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobijate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupovine u našoj internet prodavnici.

Prijavom nam dopuštate da vam šaljemo nedeljne e-novosti koje vas obaveštavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše lične podatke. Takođe se možete odjaviti u bilo kom trenutku.

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.