Donji veš kojim kažeš DA ljubavi

Donji veš kojim kažeš DA ljubavi
03. februar 2023.

Obožavaš ljubav?

A dan ljubavi? Dan zaljubljenih? Neki ga jedva čekaju jer pruža još jednu priliku za više romantike i strasti, drugi jedva čekaju da prođe. Među koje se ti ubrajaš?

Kako, dakle, preživeti Dan zaljubljenih i pritom se zabaviti?

 


Sveže si zaljubljena?

Ako osećaš leptiriće u trbuhu i ne možeš se uzdržati da ne dodiruješ svoga partnera, iskoristi Dan zaljubljenih bez ustezanja. Proslavi ljubav obiljem ugađanja i zavodljivim igricama, bez obzira hoćete li veče provesti u restoranu, hotelu ili kod kuće.

Odeni onaj seksi veš koje ti se uvek činio rezervisan samo za filmove. Već imaš čipkaste gaćice, grudnjak, halter i samostojeće čarape? Još ne? U tom ih slučaju priušti. I, veruj nam, donji veš neće čudesno delovati samo na njega, nego i na tebe.

 


Već dugo si u vezi?

Ponekad ti se čini da ste zajedno već 100 godina i ljubav je postala rutina? Dan zaljubljenih možeš preokrenuti u svoju korist. Možeš biti malo sebična i svoju bolju polovinu podsetiti da ti je ranije mnogo više ugađao - i da se ništa ne podrazumeva.

Ali nemoj biti previše zahtevna. Možeš mu, umesto prijateljici, “greškom” poslati elektronsku poruku sa komadima donjeg veša koji ti se najviše sviđaju, a sama ih nećeš priuštiti jer ih za kod kuće ionako ne trebaš. Prilično verovatno da će razumeti tvoju poruku - tako ćeš dobiti super poklon koji ćete odmah moći zajedno isprobati.

 


Sama si?

Onda si svesna da je najvažnija ljubav ona koju gajiš prema samoj sebi. Stoga ovog puta na Dan zaljubljenih misli na sebe! Pobrini se da se osećaš odlično i priušti sebi ona ugađanja o kojima inače samo sanjaš.

Dan na poslu završi ranije, rezerviši gurmansku degustaciju, uputi se na masažu ili u shopping obilazak - samo za sebe. Uživaj u trenucima kad si sama sebi na prvom mestu.

 

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.