Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

VRAĆANJE ROBE

1. REKLAMACIJA ili VRAĆANJE ROBE


Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo garantovati potpunu saglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na ekranu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na povrat odnosno reklamaciju kupac gubi i u slučajevima neovlašćene dorade proizvoda ili zahvata na proizvodu od strane treće neovlašćene osobe.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom molimo vas da nas obavestite na e-mail adresu [email protected] i ispunite obrazac za reklamaciju koji možete naći tu i popunjenog ga vratite zajedno sa robom i kopijom originalnog računa u roku 14 dana od dana prijema robe na adresu "Lisca d.o.o., Borska 92e, 11 090 Beograd" sa naznakom "Internet prodaja". Troškove povrata snosi kupac. Po prijemu robe Lisca d.o.o. će vratiti celokupan iznos novca ili će zameniti oštećeni proizvod.
Kupac ima pravo vratiti proizvod u sledećim slučajevima:
  1. isporuka proizvoda koji nije naručen
  2. isporuka oštećenih proizvoda, a oštećenja su nastala zbog loše manipulacije prilikom isporuke.
Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakovane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu.