Modna priča sa Rebeccom

Modna priča sa Rebeccom
29. februar 2024.

Jeste li ikad razmišljali da bi prilikom osmišljavanja svog stajlinga umesto nakita njegovu ulogu preuzeo donji veš? Neka postane vaš modni dodatak. U modnoj priči stilskim  kombinacijama se smelo poigrala Rebecca Gliha.

Kako bih se predstavila?

Ja sam Rebecca Gliha. Volim i dišem modu. Otkad pamtim za sebe, izražavam se odećom i nema tog dana da mi ga dobar stajling ne bi mogao ulepšati i napuniti me energijom. Kad sve zbrojim: devojka sam koja ne samo voli modu, nego je i stvara, influencerka i modna savetnica. 

 

Kakav je tvoj stil odevanja?

Kod odeće volim razmišljati izvan okvira stoga neprestano posežem za različitim komadima i međusobno ih kombinujem. Zajedničko im je da podražavaju osamdesete i devedesete godine, da su klasični, a ujedno moderni i da ih mogu kombinovati na različite načine. Za mene je unikatno da volim posezati za muškim linijama, a onda ih oživim komadima koji odišu ženstvenošću i energijom koju samo mi imamo.

Koji komad donjeg veša ne bi smeo nedostajati u našoj garderobi? 

Bešavne gaćice su komad kojeg bi morala imati baš svaka.

 

Koji je tvoj omiljeni komad veša? 

Crne seksi gaćice.

Šta je nadahnulo tvoj stilski izbor za Liscino fotografisanje?

Svakako sam želela pokazati ko sam i kakav je moj prepoznatljivi stil odevanja. U stajlinzima možemo prepoznati mnogo vintage štiha, koji je trenutno moj omiljeni. Nadahnjuju me muške linije, prvenstveno oversize blezeri, osamdesete – kožne jakne, postavljena ramena i zlatni dodaci u kombinaciji sa trendovima koje baš sad možemo videti na modnim prezentacijama. 

 


© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.