Dan za mene

Dan za mene
02. oktobar 2023.

U Viteškoj dvorani i pod arkadama dvorca u Mariboru, Slovenija, u sredu, 20. septembra 2023. održan je Dan za mene. Događaj su organizovale novine Večer, a bio je namenjen poslovnim ženama, menadžerkama, ženama iz pravnih, obrazovnih, računovodstvenih i drugih područja, ženama koje se u svakodnevnoj žurbi zbog brojnih poslova često zaborave pobrinuti za sebe, da se fizički i psihički dobro osećaju. Dotaknule su se teme: kako uskladiti lični i profesionalni život a da niko ne bude zakinut, kakvi su savremeni modni trendovi i kako se pobrinuti za svoje zdravlje.

Događaj je obeležio i Liscin modno plesni nastup. U društvu atraktivnih plesača grupe Artifex Lisca je predstavila aktuelne trendove jesenje kolekcije donjeg veša, a u Liscinoj odeći zaplesali su i plesači. 

U manekenskoj  ekipi ovog puta su se predstavile različite žene, ne samo manekenke. Mlađe, zrelih godina, vitke ili raskošnijih oblina. Studentkinje, poslovne žene, manekenke ili pevačice, majke i ćerke... Baš svaka od njih ima svoju priču, svaka je jedinstvena. I baš svaka je predivna.

Lisca naime podstiče žene da prihvate i vole svoje telo takvo kakvo je. I izborom pravog donjeg veša možemo podignuti samopouzdanje bez obzira na građu, godine ili životni stil i njime naglasiti svoju prirodnu lepotu. Lepota, naime, proizlazi iz samouverenosti i prihvatanja vlastitog tela. 

#BodyPositivity

#ProudToBeMe

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.