Žena koja voli život

import-rs
11. mart 2022.
Draga ženo!

Tako smo slične, a ipak tako različite. Svaka za sebe piše svoju životnu priču uplićući u nju priče drugih žena. Niti se spajaju i nastaje čaroban uzorak.

Upoznaj 3 generacije predivnih žena koje nadahnjuju žene oko sebe pleneći ljubav prema životu.
Upoznaj 45-godišnju Jasminu.

Jasmina je voljena majka 4 dece i u potpunosti uživa u životu. Stvari koje obožava postaju njen “posao”. Jasmina, naime, izuzetno voli trčati, trenira, piše, pripoveda, organizuje, pliva, a voli i prirodu i umetnost.

Zvuči kao puno svega, zar ne? Istina! Ali…
Kad uživaš u stvarima koje radiš, to nikako nije mučan posao. To je užitak koji te uvek iznova puni energijom.

Razmisli… šta to usrećuje tebe? Koja je to stvar sa kojom se uvek iznova susrećeš u svom životu i koju bi mogla upražnjavati svaki dan?

#women2women

Jasminin uzor je stvarna junakinja iz njene knjige Kazimira Lužnik – devojčica koja nije dozvolila da ostari i svojom je neiscrpnom energijom bila sunce koje svojim toplim zracima greje sve oko sebe i uči nas da verujemo u dobro.

Njeni uzori nalaze se i bliže, u njenoj porodici. Kod svoje kćeri Tajde obožava njenu živost i opuštenost, dok kod svoje majke Nade ceni njeno enciklopedijsko znanje, njenu damsku eleganciju i činjenicu što je izuzetno dragocena baka svojim unucima. Njena porodica njena je snaga.

Kao žena sa ženom, Jasmina sa tobom deli sledeću misao:
»Želiš li poboljšati svet, poboljšaj najpre sebe. Postani najbolja varijanta sebe.«


#women2women

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.