Žena koja voli umetnost

import-rs
21. mart 2022.
Draga ženo!

Porodica je tamo gde je ljubav. Porodica se ne određuje samo po krvi, nego po međusobnoj bliskosti. Porodica su prijateljice koje stoje na tvojoj strani u teškim vremenima. To su žene koje jedna za drugu imaju osmeh i međusobno se pomažu. Porodica je kad delimo ljubav.

Upoznaj 3 generacije predivnih žena koje inspirišu žene oko sebe i isijavaju ljubavlju prema životu.
Upoznaj 18-godišnju Tajdu.

Tajda je kreativna mlada žena koja uživa u različitim oblicima umetnosti. Srcem oseti umetnička dela u galerijama, prepušta se muzici na koncertima i posećuje pozorišta, gde pronalazi inspiraciju. Voli plesati u intimi svoga doma, voli uzeti u ruke dobru knjigu ili olovku te belom papiru udahnuti život. Njena kreativnost izvor je njene energije.
Kreativnost ne možeš potrošiti. Što je više trošiš, više je imaš.

Pomisli… šta kod tebe pokreće kreativnost? Koja je to stvar koja ti toliko ispuni misli da joj se već unapred veseliš?

#women2women

Tajda traži inspiraciju i u ženama koje je okružuju. Baš u svakoj pronalazi nešto dobro jer svaka je stručnjak za neko svoje drugo područje. Prati nekoliko slavnih uticajnih žena, ali najviše inspiracije zapravo dobija od ljudi koji je okružuju - članova porodice i prijateljica. Iz razgovora crpi energiju i širi vidokrug.

Uživa u društvu svoje bake i obožava njenu ustrajnost da uprkos lošim stvarima koje joj se događaju sama kroji svoju sreću. A svoju mamu voli zbog njenog pozitivnog stava, ljubavi prema porodici i veri koju ima u nju - Tajdu. Obožava je kad se uhvati nemogućih podviga i dosiže ciljeve koje tako voli postavljati.

Tajda ne mari za ograničenja i poručuje ti sledeće:
Dosegni sve što u životu možeš. Okušaj se u svemu, dozvoli sebi voleti, zrači samopouzdanjem, sledi svoje želje i budi što više drukčija od drugih.


#women2women

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.