Žena koja voli prirodu

import-rs
17. mart 2022.
Draga ženo!

Na putu kroz život postajemo svesni kako su sitne stvari one koje na kraju najviše znače. Ženska unutrašnja snaga i njena domišljatost one su katakteristike koje u zlato mogu pretvoriti sve čega se dotakne. Žena je sposobna stvoriti veličanstveno blago praktično ni iz čega.

Upoznaj 3 generacije prekrasnih žena koje nadahnjuju žene oko sebe i zrače ljubavlju prema životu.
Upoznaj 70-godišnju Nadu.

Nada je izuzetno dragocena baka svojim unucima, kojima uvek voli čitati i sa njima deliti svoje opsežno znanje. Ljubavlju prema prirodi i stvaralačkim rukama gradi novi svet oko sebe; uzgaja bilje i cveće, izrađuje prirodne kreme, a dušu pomazi vlastitim čajevima. Za prirodu brine i recikliranjem tekstila.

Njeno znanje proizlazi iz njenog srca.
Želiš li u svetu videti promenu, krajnje je vreme da zasučeš rukave i napraviš jednu.

Pomisli… a kako ti gradiš svoj svet oko sebe? Šta te to okružuje i donosi ti svakodnevno veselje?

#women2women

Nada obožava samostalne žene… žene koje se usude. Njen je uzor spisateljica i filozofkinja Simone de Beauvoir, koja se u svetu muškaraca usudila izboriti pravila za žene i time polako počela menjati njihov svet.

Nada se za savete voli obratiti svojim mlađim uzorima, kćeri Jasmini i unuci Tajdi. Uprkos mladim, tinejdžerskim godinama unuku izuzetno poštuje zbog njenog sluha za porodične uzore, a kod Jasmine ceni njenu odlučnost te njen večni, nepresušni optimizam. Okružuju je čudesne žene.

Svojom stečenom mudrošću Nada prepočuje sledeće:
»Ono što misliš učiniti, učini. Potom nastavi sa ostvarivanjem novih zamisli.«


#women2women

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.