Zavedi ženu u sebi

import-rs
25. mart 2022.
»To što osećam prema donjem vešu vrlo je slično onome što osećam prema mirisima. Donjim vešom zavodiš samu sebe i to je činjenica koja nije upitna.

Stoga donji veš nikad ne kupujem sa namerom da bih njime zavela svoga muža. Gotovo sam uverena da on ni ne zna šta sve imam u fijoci.

Pritom ne mislim na one najobičnije gaćice ili korektivne grudnjake. I oni jako raskošni kompleti stvar su koju čuvam za sebe.

Zašto, sigurno se pitate. Verovatno zato što prema celoj priči biranja veša imam potpuno lični odnos. Njime hranim svoju ženstvenost. Žene donji veš kupuju za sebe.

Samo za sebe.

#women2women

Svaka koja je ikad isprobala halter za čarape odmah je ustanovila da je osećaj ženstvenosti koji te preplavi prilikom zakopčavanja čarapa neopisiv. Taj te diskretni, damski komad intimne garderobe u rekordno kratkom roku preobrazi u Ženu koja ima moć. Pa ako je tvoja sigurnost iz ovog ili onog razloga malo manje izražena ili ako ti se čini da nemaš tako zapažen modni govor - sa pravim komadom donjeg veša možeš stvoriti atmosferu koja je razumljiva samo tebi. Elegantan donji veš ono je što poklanjaš sebi jer si srećna što si žena.

Vratimo se gore spomenutom poređenju između donjeg veša i mirisa. Baš kao što parfeme biramo prema instinktivnom osećaju, neka i izbor donjeg veša bude prepušten onom prvom utisku. Pre nego što počnemo razmišljati o tome šta je praktično, a šta ne, poslušajmo govor srca. Činjenica je da je moderan donji veš izuzetno nosiv. Bez obzira na kompleksnu konstrukciju čipke ili kroja, moderan donji veš osmišljen je sa namerom da se žena u njemu oseća dobro.

Trebamo to, drage moje.

Mi smo te koje moraju obratiti pažnju, zavoditi same sebe.

Izuzetno lepim vešom to se dogodi izuzetno brzo.


#women2women
Tekst i fotografije: @nikaurbas

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.