Hedonizam, ljubav i buntovništvo

import-rs
23. jun 2022.

Nakon nekoliko godina pauze modno poslepodne u Portorožu opet je održano. Na tradicionalnom susretu poslovnih partnera iz više od 20 zemalja u Grand hotelu Bernardin prvi put smo predstavili modne trendove koji će nas oduševljavati iduće godine. Raznoliku kolekciju dizajnirale su, pod vodstvom kreativne direktorke Maje Ratajc i direktorke razvoja Janje Seničar Tratar, modne dizajnerke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič i Sofija Urumović. I mada je događaj prvenstveno bio namenjen poslovnim partnerima iz inostranstva, u prvim redovima primietili smo i neke vipovce iz Slovenije.

Kakvi nas modni trendovi očekuju iduće proleće i leto?

Kolekcija kupaćih kostima i ovaj put donosi osvežen modni miks cvetnih uzoraka, animalnih printeva i jednobojnih varijanti za plažu. Pa ipak je kolekcija kupaćih kostima Lisca za leto 2023. jedinstvena, smela i unikatna. Potiče nas da zavirimo u sebe te se i na plaži usudimo izraziti svoju bit - bila ona sirovo divlja ili harmonično pročišćena.

Kolekcija donjeg veša iduće će nas leto oduševljavati nežnošću i romantikom. Naravno, neće moći bez profinjenih detalja - bili to prevezivanje, prozirnost ili raskošan vez. Raznolikim izborom kako svežih eye-catchera tako i onih udobnih, proverenih modela, za kojima uvek iznova posežemo - ali u novim varijantama koje donose modnu svežinu i uspostavljaju ravnotežu između snažnih, energičnih boja, trendi dvobojnih naglasaka i nežnih pastelnih nijansi.

Ovogodišnja modna revija nije samo predstavila posve svežu kolekciju za proleće i leto 2023., nego nas je i podstakla da izađemo iz okvira, oslušnemo sebe i promenimo svet - pa makar samo onaj oko nas. Moda je namenjena svim građama, sa više ili manje oblina, o čemu je svedočio i izbor devojaka koje su prošetale modnom pistom.

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.