Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

OPŠTI USLOVI PRODAJE


Sadržaj Internet stranice Lisca.com i Cheek.eu i svih njenih varijanti (u daljnjem tekstu: Lisca.com) je vlasništvo preduzeća Lisca d.d., Prešernova 4, 8290 Sevnica, Slovenija, a Lisca-Beograd d.o.o., Borska 92e, Beograd, Srbija je firma ćerka Lisca d.d., Slovenija i vlasnik je Internet stranice Lisca.rs. Upotrebom Internet stranice Lisca.rs korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. Lisca – Beograd d.o.o. i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obveze pri kupovini u Internet prodavnici Lisca.rs.
U Internet prodavnici Lisca.rs mogu kupovati proizvode isključivo korisnici iz Srbije.
Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.
Lisca – Beograd d.o.o. zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici Lisca.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obvezujuće.

1. Ograničenje odgovornosti
Lisca – Beograd d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice Lisca.rs i njenog sadržaja.
Lisca – Beograd d.o.o. zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. Lisca – Beograd d.o.o. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici Lisca.rs s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

2. Ograničeno pravo upotrebe
Posetioci Internet stranice Lisca.rs sadržaj koriste isključivo u lične i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole Lisca – Beograd d.o.o. je zabranjena.

3. Pravilnik o privatnosti

4. Kako kupovati

5. Upoznajte se i sa uslovima POVRATA, DOSTAVOM i načinima PLAĆANJA e-shopa Lisca.