Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
15.9.2017.

Vreme za muškarce

I muški donji veš treba uzeti ozbiljno. Iako muškarci možda na prvi pogled ne traže mnogo i prilikom odabira kolekcije donjeg veša ne biraju među čipkama, dnevnim i večernjim vešom, vešom za ovde i onde, odlučuju o svojstvima koja su na kraju krajeva najvažnija. Udobnost i nosivost. Volite gotovo zaboraviti na veš koji nosite kako je udoban, a ujedno vam upravo donji veš koji ujutro odenete nudi osećaj muškosti i zadovoljstva.
Kolekcija donjeg veša Lisca Men vodi računa upravo o tome – veš za muškarce je savremen i udoban, izrađen od mekog pamuka ili modala ugodnog za kožu. U donjim gaćicama i majicama Lisca muškarac je potpuno doteran kako za poslovne prilike tako i za večernji sastanak ili sportske aktivnosti sa kolegama. U donjem vešu Lisca muškarci su naprosto seksi – u jednostavnim modernim linijama i bojama koje su svestrane i nosive svaki dan.

A kako Liscini artikli za muškarce sve više postaju must have, ne propustite posebnu ponudu: 40% popusta pri kupovini proizvoda linije Lisca Men. Akcija traje od 18. do 24. septembra 2017. u prodavnicama Lisca , kao i u Liscinom e-shopu.
*popust ne važi za spavaći program i već snižene artikle iz kolekcije LiscaMen

LiscaMen


ZAVIRI U MUŠKU KOLEKCIJU