Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
26.4.2020.

Kako zabavno provesti razdoblje #ostanikodkuce

Kako zabavno provesti razdoblje #ostanikodkuce
Kuda danas? Na odmor!

Ukoliko kod kuće imate male vragolane, sa kojima poslednjih nedelja provodite znatno više vremena nego inače, verovatno vam već ponestaje ideja (i živaca). Kako bismo vam svima ulepšali dane, predlažemo da se uputite na odmor!

1. IZABERITE DESTINACIJU
Svaki član porodice neka na papirić napiše svoju destinaciju iz snova. Želite na Maldive? Bez ustezanja to i napišite - ovaj put neće odlučivati novčanik. Papiriće stavite u kutiju ili vrećicu, a onda neka najmlađi član izvuče vašu destinaciju za odmor.

2. OPREMITE APARTMAN
Kako će letovanje biti u vašoj dnevnoj sobi ili vrtu, “apartman za odmor” treba primereno tematski opremiti. Uzmite u ruke makaze, karton, bojice … i izradite veliku ploču sa natpisom (kako bi i vaši prijatelji, koje ćete usput poskypati sa odmora, videli gde ste). Eventualno nacrtajte još palmu, galeba, ribe - ili za atmosferu naprosto iskoristite kućni fikus i zlatnu ribicu.

3. SPAKUJETE KOFERE
Dobro, koferi mogu ostati i na tavanu, ali “odmor” će biti mnogo zabavniji budete li se i primereno obukli. Izvukli ste letovanje na moru? Obavezno odenite kupaći kostim! Ne zaboravite sunčane naočare, pokrivače, peškire, vodene prskalice… i naravno sladoled! Ipak zaboravite na godine - zabavljajte se kao da ste zaista na odmoru!

Kad se umorite od vragolija, deci predložite neka nacrtaju svoje leto iz snova. Ili im naprosto ODŠTAMPAJTE gornju ILUSTRACIJU, koju neka oboje i kreiraju svoju varijantu omiljenog kupaćeg. A vi konačno u miru popijte kafu.

Isprintajte bojanku

P.S.: Inspiracija može biti NOVA kolekcija kupaćih