Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
6.4.2016.

Tvoj dan iz snova

Donji veš je na dan venčanja gotovo jednako važan kao i sama haljina. Baš na pravim mestima mora da naglasi ženstvene obline, u njemu se moraš osećati tako dobro kao da nemaš ništa na sebi jer, svakako, ne želiš da bilo šta pokvari tvoj idealan dan. Od ključne je važnosti izbor prave boje, veličine i modela.


Kako bismo vam olakšali izbor, imamo za vas nekoliko saveta:

Idealno prileganje
Donji veš ćete nositi ceo dan zato se u njemu morate osećati ne samo zavodljivo, nego i udobno. Pažljivo izaberite pravu veličinu i pravi model. Uzmite sebi vremena i isprobajte različite modele, možda će prava veličina biti baš ona koju obično ne biste birali.

Boje i naglasci
Tradicionalno je mlada ona lepotica na svadbenom slavlju koja je jedina odevena u čarobnu belinu i nevinošću i glamurom izdvaja se iz mnoštva. Takve princeze mogu birati između donjeg veša u snežno beloj boji ili boji šlaga. Međutim, moderne mlade sve češće se osmeljuju i odlučuju za smelije nijanse i uzorke. Uz moderniji izbor haljine za venčanje – venčanice, savetujemo kupovinu donjeg veša u sličnoj nijansi ili u boji kože, koje će delovati kao druga koža i ispod venčanice bi će sasvim nevidljivo.
Pored boje, više pažnje treba posvetiti i samom modelu donjeg veša i iskoristiti različite krojeve za naglašavanje svojih atributa. Balkonet ili push up WOW grudnjakom naglasi ćete svoj dekolte, a push up gaćicama svoju lepo oblikovanu zadnjicu.

Čipka ili minimalizam
Prema tome kakvu ste haljinu za venčanje izabrali, odluči ćete se i za odgovarajući donji veš. Ukoliko je vaša haljina tanka i glatka, možda je bolje da birate između minimalističkih modela donjeg veša i izaberete glatki grudnjak sa bešavnim korpicama. Tako ćete donji veš diskretno sakriti ispod haljine, a pobrinuti se za svoju udobnost i podršku. Omiljen je i model sa bretelama na skidanje. Ukoliko obožavate čipke i vez, možete ih ponosno nositi i na dan venčanja.
Ne zaboravite da nakon dana venčanja sledi bračna noć i bračno jutro. Zašto iduće jutro svoga izabranika ne biste iznenadili strastvenim bojama ili crnom senzualnošću? Podsetite ga da ste osim senzualne i glamurozne princeze i smela i pomalo nevaljala vragolanka. Nakon uspomena na vaš dan venčanja, usledi će i zajedničke uspomene na vaše prvo bračno jutro.

Mlade, ne zaboravite da je dan koji ste iščekivale vaš i da zaslužujete nešto posebno, nešto večno i nešto bajkovito, što će zauvek ostati u vašem sećanju.