Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
27.4.2016.

Letnje tajne

Mi žene u sebi skrivamo tajnu. Tajnovit pogled, tajnovit osmeh ili poverljivu tajnu samo za prijateljicine uši. A postoje i druge tajne, na primer kako naglasiti liniju na plaži, optički je preoblikovati i sa tim znatno doprineti podizanju samopouzdanja.

Naglasi struk
Primerenom kombinacijom boja i krojeva možete naglasiti struk i ako ste više devojačke građe. Birajte model sa izrazito naglašenim strukom, kod kojeg se gornji i donji deo kupaćeg kostima vidljivo razlikuju. Najizraženiji efekat postići ćete jednodelnim kupaćim kostimom. 

Suzi široka ramena

Široka ramena? Izaberite model kupaćeg kostima sa zakopčavanjem ili vezivanjem bretela oko vrata. Tako ćete optički suziti ramena. Bretele su kod takve vrste kupaćih kostima šire, što omogućuje udobno nošenje i ujedno napravi lep izgled. A za dodatno naglašavanje dekoltea izaberite grudnjak sa push up efektom.

Za lepšu zadnjicu 
Kod kupaćeg kostima važan je i izgled od pozadi. Baš je super kad su ženske obline naglašene, pa bile to grudi ili zadnjica. Raskošan uzorak na zadnjem delu gaćica učini će zadnjicu lepom i primamljivom.Naglasi dekolte
Za raskošan dekolte zaduženi su grudnjaci sa push up efektom. Optički će grudi biti veće i privlačnije i u kupaćem kostimu koji na grudima ima raskošan uzorak, strukturu ili naglaske sa različitim naborima, uzorcima, bojama ili čak atraktivnim vezivanjem bretela. Gaćice neka budu jednobojne, odnosno sa manjim uzorcima tako da pogled ostane usmeren na grudnjak.

Ublaži trouglastu građu
Šira ramena i uži bokovi obeležavaju trouglastu građu. Dobar izbor bi će kupaći kostim čiji se grudnjak vezuje ili zakopčava oko vrata, što će ublažiti širinu ramena, ili model kupaćeg kostima koji detaljima naglasi struk ili donji deo tela. Možete na primer izabrati model sa panty gaćicama koje će vas u bokovima idealno proširiti i tako liniju učiniti skladnijom.

Produži liniju
Kupaći kostimi koji po sredini ili sa strane imaju uzorke naglase i produže liniju. Mogu da budu pruge, jednobojni umeci ili cvetni motivi. A nije nevažan ni kroj, najbolji izbor su monokini kupaći kostimi, koji su u struku malo izrezani, čime još bolje naglase oblik peščanog sata. Tako produžena linija delova će elegantnije.