Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
12.1.2018.

Stajling sa donjim vešom - nešto drugačije

 

Šta je zapravo stil? Danas su granice ličnog stila prilično široke, a smernice šta je moderno, a šta ne više-manje stvar ličnog ukusa. Stil je mnogo više nego trend iz modnog magazina, to je stvar ličnog osećaja, način kako svoj stil života prezentujete prema okolini. Dobra strana modnih blogova i smelih modnih predvodnika je upravo u tome što je moda postala zabavna. Naizgled jednostavni komadi lako mogu postati deo zanimljivih stajlinga, a vaš izgled svaki dan novi izazov.

 

Ove zime najzanimljiviji komad za modne kombinacije je bodi. Iako ste ga još donedavno verovatno smatrale delom garderobe za ''bake'', već je neko vreme sinonim za lepo oblikovanu liniju tela i atraktivnu, modernu ženu.

unique

 

Opuštena preko dana

 

Ponekad već ujutro znamo da ćemo imati naporan dan. Da je pred nama mnogo obaveza i da ćemo morati žuriti za poslovima. Štikle nećemo obuti jer bi to bilo prezahtevno za naša stopala, a i elegantnija odeća će doći na red neki posebniji dan. Ujutro dograbite udoban donji veš, a umesto grudnjaka možete se odlučiti za mekani bodi sa zavodljivom čipkom.

 

Prilikom aktivnog kretanja na poslu bodi kao donji veš sigurno će pridoneti osećaju udobnosti, grejaće vas na najvažnijim mestima, a ujedno će se uz telo lepo prijanjajući materijal pobrinuti za lepu liniju. Kombinujte ga jednostavno sa farmerkama ili sportskim modelom pantalona, uz to obujte vaše omiljene tenisice, a gornji deo prekrijte debljim puloverom veće veličine i podvrnite rukave za još trendovskiji izgled. Moderne naočare tačka su na “i”, a nemojte zaboraviti ni omiljenu knjigu. I kad imate tako naporan dan morate  priuštiti trenutak za sebe u vašem omiljenom kafiću :)

 


Doterana na radnom mestu

Žene su baš super-bića. Osim što su domaćice, mame, prijateljice, žene su i marljive i ambiciozne i na radnom mestu. Wow. Uprkos svim obavezama  trudite se i na radno mesto doći doterane, kao da niste samo koji sat pre prale suđe i kačile veš. Da biste na radnom mestu bile što uspešnije, morate se osećati  elegantno i samouvereno. Bodi u različitim bojama neće biti samo moderan komad pod odećom, nego i vaš najvjerniji poslovni partner. Izaberite onaj sa penastim korpicama koje će nuditi zavodljivu potporu grudima, oblikovati vašu liniju tela i time pokriti činjenicu da posljednji mesec niste stigle ići na vežbe. Priuštite sebi cipele sa primerenom potpeticom, u kojima ćete popraviti svoje držanje, a uz to odenite elegantne pantalone i košuljicu svetlijih tonova koja će osvežiti vaš izgled i naglasiti svež poslovni make-up. Spomenuti look primeren je i za nešto više elegantnog nakita, a elegantni lančić zlatne boje naročito će pristajati uz bodi boje kože.

olinaOlinaOlina

Body Olina