Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
12.4.2017.

Lagane letnje majice

Dolaskom leta tešku odeću zamjenjuju lakše tkanine. Pletivo spremamo na dno ormana, a na svetlo dana vadimo majice kratkih rukava i bez njih, kod kojih je odgovarajući grudnjak od presudnog značaja za lep i kulturan izgled. Već znate koji ćete izabrati?

 

Kod lagane odeće odgovarajuća veličina grudnjaka još je važnija nego inače. Samo tako on nam može lepo obujmiti grudi i dati im dovoljnu potporu. Premali grudnjaci ostavljaju utisak da nam grudi kipte, preveliki ne služe svrsi.

 
Izbegnimo nošenje grudnjaka sa čipkastim ili na drugi način ukrašenim korpicama. Odlučimo se radije za one sa glatkima, preko kojih će tkanina lagano skliznuti. Za optimalan izgled i udobnost preporučujemo pamučni grudnjak sa penastim korpicama koji će se pobrinuti za lepo oblikovane grudi. 

Odličan izbor je pamučni grudnjak Comfy, koji će u letnjim danima nuditi lakoću i prozračnost prilikom svakog koraka, a zahvaljujući neutralnoj boji i pod laganim majicama osiguravaće diskretan i negovan izgled. A za malo klasičniji izgled odaberite grudnjak Anja.