Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18.9.2011.

Zavodljive sportiskinje – u Liscinom sportskom donjem vešu Power


Srpska košarkašica Milica Dabović nosi sportski donji veš Power

Savremeni način života od nas
zahteva stalnu užurbanost i višečasovno sedenje za računarom uz stalnu
izloženost našeg tela stresu.

Sportske aktivnosti u slobodnom
vremenu umirujuće utiču na našu
dušu i telo. Da bi se zaista dobro
opustili bavljenjem sportskim
aktivnostima moramo u toj aktivnosti
imati i adekvatnu odeću , uključujući i
donji veš.

Bez odgovarajuće podrške
koju nam daje  naš udoban sportski
donji veš, aerobik i trčanje ostali bi
bez pravog efekta.

 

Liscin novi sportski donji veš Power , pravi je izbor za dame koje svoje slobodno vreme provode aktivno. Izrađen od inovativnih vlakana coolmax obezbeđuje disanje kože i garantuje efikasnu ravnotežu vlage, dajući tako osećaj svežine čak i dok se znojite. Najnovija vlakna, prilagođena intenzivnim sporstkim aktivnostima, koja su u Liscinom donjem vešu Power kombinovana sa pamukom , daju prijatan i mek dodir na koži.

Možete odabrati dve vrste grudnjaka u beloj i crnoj boji. Grudnjak sa bešavnim spacer comfort penastim korpicama, daće vam zavodljivi dekolte , pri aerobiku , trčanju ili fitnesu uz značajnu potpornu funkciju koju daje dodatno sportski oblikovan leđni deo grudnjaka. Spacer comfort korpice su mekše i tanje od običnih penastih korpica , i zato su pogodnije za održavanje i čuvanje. Grudnjak je u ponudi od A do D korpice.

 

 

Za nešto intenzivnije sportske aktivnosti odličan izbor je sportski grudnjak bez žice sa izuzetnom funkcionalnošću. Dvojno oblikovane korpice daju bešavan izgled , a za bolje podupiranje u korpice je ugrađena dodatna mrežica. U cilju još veće udobnosti naramenice su malo šire i mekše u kontaktu sa ramenim delom tela. Grudnjak daje potpunu podršku  kako rekreativkama tako i profesionalnim sportiskinjama , a pogodan je i za nošenje u slobodnom vremenu namenjenom odmoru. Novi sporstki grudnjak obradovaće i one kojima trebaju veće korpice i veličine, na raspolaganju je od B do E korpice.
  


Da bi kompletirali izgled ,možete uz grudnjak  koristiti i sportske panty gaćice , koje su takođe izrađene od kombinacije coolmax materijala i pamuka. Neka vam aktivnost u slobodnom vremenu bude udobna, bezbrižna i opuštajuća – sa Liscinim sportskim donjim vešom Power , koji je već na prodajnim mestima.