Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
16.5.2012.

Zavodljive mlade

 
 
 
 
 


Zavodljive mlade

 

Donji veš je i na dan venčanja osnov da biste se dobro osećali. Stoga mora biti izuzetno udoban, izrađen iz kvalitetnih materijala i kao stvoren za vas. Potražite, dakle, pravi donji veš za svoj dan ljubavi!


Da bismo postigli osećaj »druge kože«, moramo izabrati pravu veličinu i model koji odgovara kako liniji tako i odabranoj venčanici. Ona je bez naramenica? Treba vam balkonet grudnjak sa naramenicama na skidanje. 

 
 
 

Haljina otkriva vaša predivna ramena i vezuje se oko vrata? Pravi izbor će biti grudnjak bez naramenica ili onaj koji se kao haljina zakopčava oko vrata. Grudnjaci te vrste omogućuju i uobičajeno nošenje naramenica i osiguravaju push up učinak.

 

A za kipteći dekolte na raspolaganju vam je balkonet grudnjak koji grudi oblikuje u zavodljive balončiće. Trebate li poseban komad donjeg veša, odlučićete se za elegantan i senzualan torzelet koji će se praktičnim držačima pobrinuti i za to da vaše čarape celi dan ostanu na svom mestu.

Tražite li donji veš koje će biti gladak, udoban i diskretan, izabraćete među elegantnim modelima sa provučenim satenskim paspulima. A želite li nešto romantičniji donji veš, odlučićete se za grudnjak ili torzelet sa raskošnim vezom, senzualnim mrežastim umecima i mrvicom prozirnosti.

 

Za svoj dan ljubavi izaberite udoban donji veš u kojem ćete bezbrižno blistati i samosvesno reći Da! Modele možete pogledati u trgovinama Lisca i u internet trgovini Lisca.