Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23.8.2017.

ZAVODLJIVA EKSTRAVAGANCIJA

Ženstvenost, zavodljivost, uočljivost i ekstravagantnost spojeni su u donjem vešu Lisca Selection za jesen-zimu 2017. Smela igra širokih elastika i mrežaste tkanine, isprepletenih sa modernim vezom u seriji Lady Moon stvara glamurozan izgled. Penaste korpice, koje naglašavaju izgled prozirnosti, čine je jedinstvenom, a izgled dopunjuju i najrazličitiji detalji.

 
Izdvajamo novi model zavodljivih ouvert gaćica, bustje sa raskošnim vezenim detaljem koji se može nositi na 4 različita načina. Kao i push up grudnjak sa naramenicama na skidanje (dekorativnim), proziran grudnjak sa žicom, koji ima posebno mekane i udobne lepljene naramenice i svečani prozirni kombine.

 
Serija Queen Rose sastoji se od komotnijih modela sa primesama smelog i svečanog, raskošnim cvetnim vezom. Svetlucave elastike, svilenkasta blještava mrežica i kristalići Swarovski stvaraju glamurozan izgled. Za ekstravagantnu atmosferu pobrinuće se brazil body sa raskošnim vezenim delom na prednjem delu, koji smelijima može biti i samostalan izbor za posebne prilike. Posebno zavodljiv set je otvoreni string (string ouvert) i potporni grudnjak sa dodatnom čipkom sa strane, koji se samostalno vezuje oko vrata ili se vrpce prekrste na grudnom delu i potom zavežu oko vrata. U seriji oduševljava i atraktivan trouglasti grudnjak sa žicom, push up grudnjak i raskošno oblikovan grudnjak sa penastim korpicama.

 
Za udobna, elegantna i zavodljiva večernja ugađanja u seriji Queen Rose su i modeli iz spavaćeg programa. Ne propustite zavodljive dugačke ili kratke spavaćice sa raskošnim vezom.