Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23.8.2017.

ZAVODLJIVA EKSTRAVAGANCIJA

Ženstvenost, zavodljivost, uočljivost i ekstravagantnost spojeni su u rublju Lisca Selection za jesen-zimu 2017. Smjela igra širokih elastika i mrežaste tkanine, isprepletenih s modernim vezom u seriji Lady Moon stvara glamurozan izgled. Pjenaste košarice, koje naglašavaju izgled prozirnosti, čine je jedinstvenom, a izgled dopunjuju i najrazličitiji detalji.

 
Izdvajamo novi model zavodljivih ouvert gaćica, bustje s raskošnim vezenim detaljem koji se može nositi na 4 različita načina. Kao i push up grudnjak s naramenicama na skidanje (dekorativnim), proziran grudnjak sa žicom, koji ima posebno mekane i udobne lijepljene naramenice i svečani prozirni kombine.

 
Serija Queen Rose sastoji se od komotnijih modela s primjesama smjelog i svečanog, raskošnim cvjetnim vezom. Svjetlucave elastike, svilenkasta blještava mrežica i kristalići Swarovski stvaraju glamurozan izgled. Za ekstravagantnu atmosferu pobrinut će se brazil body s raskošnim vezenim dijelom na prednjem dijelu, koji smjelijima može biti i samostalan izbor za posebne prigode. Posebno zavodljiv set je otvoreni string (string ouvert) i potporni grudnjak s dodanom čipkom sa strane, koji se samostalno vezuje oko vrata ili se vrpce prekriže na grudnom dijelu i potom zavežu oko vrata. U seriji oduševljava i atraktivan trokutasti grudnjak sa žicom, push up grudnjak i raskošno oblikovan grudnjak s pjenastim košaricama.

 
Za udobna, elegantna i zavodljiva večernja ugađanja u seriji Queen Rose su i modeli iz spavaćeg programa. Ne propustite zavodljive dugačke ili kratke spavaćice s raskošnim vezom.