Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
5.9.2017.

Zašto sportski grudnjak?

Mi žene jos uvek prečesto zaboravimo na sebe, na svoju udobnost pa i zdravlje. Koliko vas još uvek trči u običnom donjem vešu? Jeste li se ikad zapitale zašto sportiskinje biraju sportski veš? Zasto bismo ga trebale i mi koje se sportom bavimo samo u slobodno vreme, tek tu i tamo?
Jednostavno – u njemu ćemo lakše dostići zadate ciljeve, vežbanje će biti ugodnije, a zahvalno će nam biti i naše telo. Naročito su grudi te koje snažno osećaju telesnu aktivnost, a ona sa vremenom utiče i na njihov izgled. Prilikom svakog skoka, naime, poskoče i vaše grudi, a njihovu težinu ne nose mišići, nego tkivo i koža. Često opterećenje neodgovarajućom opremom može biti bolno, a grudi se i brže opuste.
Sportski donji veš oblikovan je tako da grudima osigurava optimalnu potporu i za vreme najintenzivnijih pokreta.
Donji veš nam pomaže i u regulaciji telesne temperature te odvajanju vlage. Tako je vežbanje ugodno i udobno.

Svakako da i aktivan sportski donji ves može biti moderan. Modeli Miss Sporty iz kolekcije Cheek by Lisca, među kojima je i popularan grudnjak bez žičane potpore, izrađeni su od tankih i laganih mikrovlakana koja se pobrinu da telo bude uvek suvo, a kretanje opušteno, a zahvaljujući trendi krojevima i modernoj boji rado ćemo ih nositi i onda kad ne treniramo.

Miss Sporty


Iskustva sportiskinja
»Moram pohvaliti grudnjak Miss Sporty, u kojem sam istrčala izuzetno dugu rutu od 100 km u vremenu od 13 sati i 2 minute i time osvojila 15. mesto na takmičenju Ultramaraton 100 km, koji se odvijao u švajcarskom Bielu. Izuzetno udoban grudnjak pratio me je celo vreme i nudio mi izuzetno dobru i ugodnu potporu od početka do kraja trčanja. Oduševljena sam!«
Saša Markoja Popelar, ultramaratonka

"Oduševljena sam sportskim vešom Miss Sporty. U sportskoj odeći provedem većinu svog vremena stoga je za mene izuzetno važno da i veš bude funkcionalan i udoban. Materijal je izuzetno mekan i ugodan. I dizajn je vrlo privlačan, dovoljno sportski i u pravoj meri ženstven. Rado ga nosim jer se u njemu dobro osećam."
Ana Bucik, alpska skijašica