Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
15.1.2013.

Zabavno i aktivno!

 

Sami ste sebi obećali da ćete ove godine aktivno raditi na učvršćivanju tela i zdravijem načinu života? Sportsko  vežbanje će vas napuniti energijom i osećaćete se dobro.  


Sportska aktivnost u slobodno vreme blagotvorno utiče kako na dušu tako
i na telo. A da bismo se prilikom kretanja mogli zaista opustiti, moramo biti primereno odeveni. Bez osećaja sigurne potpore, koju nam pruža udoban sportski donji veš, ni aerobik ni trčanje prirodom neće biti opuštajući.

Odličan izbor za sve koji slobodno vreme provode aktivno je Liscin sportski donji veš Power. Izrađen iz inovativnih vlakana Coolmax osigurava disanje kože i delotvornu regulaciju vlage, pa ćete uprkos znojenju sačuvati osećaj svežine. Najsavremenija vlakna, prilagođena intenzivnoj sportskoj aktivnosti, u Liscinom donjem vešu Power su kombinovana sa pamukom, koji na koži osigurava osećaj prijatnosti i mekoće. 


Grudnjak sa bešavnim spacer comfort penastim korpicama
pobrinuće se za zavodljiv dekolte, a prilikom aerobika, trčanja ili fitnessa još uvek će osigurati primereno čvrstu potporu, koju će pojačati i sportski oblikovan leđni deo grudnjaka. Spacer comfort korpice su mekane i tanje od običnih penastih, time još jednostavnije za održavanje i ćuvanje. Grudnjak je na raspolaganju u korpicama od A do D.

 

Priuštite sebi i svom telu da se oseća dobro!

 

Sportski veš potražite na prodajnim mjestima Lisce ili u internet trgovini Lisca.