Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
28.7.2016.

Uvek razigrana


Pretrpani svakodnevnim obavezama sve češće zaboravljamo biti pozitivni, opušteni i verovati u sreću. Jesenje-zimska kolekcija Cheek by Lisca za 2016. nas stoga nežnim i toplim bojama te modernim mladalačkim krojevima podseća da je uvek vreme za osmeh i razigranost, uz koje je svakodnevnica mnogo lepša. 


Romantičan print ruža i drugog cveća ili geometrijskih uzoraka i srca na modalu, seksi čipki ili raskošnom floku jesenji donji veš obojiće u nežnu roza, zelenu, plavu ili crvenu, a praktičniji izbor, naravno, neće ići bez sive i crne. Pored klasičnih, najomiljenijih krojeva, ne propustite trendi prozirni čipkasti grudnjak sa žicom i sve traženiji push up grudnjak bez žice, a za praznična slavlja isprobajte smeli prozirni bodi, koji će postati nepogrešiv komad svačije garderobe.


A kako bi zadovoljne, nasmejane i udobne bile i tokom večeri, kolekciju kao i uvek dopunjuju mekane i razigrane pidžame sa zabavnim detaljima i natpisima. Kolekcija Cheek by Lisca za JZ 2016. odiše pozitivom i večitom razigranošću.