Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
7.11.2019.

Trikovi za oblikovanje linije

Kad vam se učini da biste za nošenje omiljene pripijene haljine morali izgubiti još pokoji kilogram, iskušajte nešto što deluje u trenu – odenite donji veš za oblikovanje linije koji telo malo stisne i podupre tamo gde želite. A kako verovatno ne želite da rubovi budu vidljivi pod odećom, izaberite primerene modele – na primer donji veš od revolucionarnog italijanskog materijala »clean cut«, koje se ne nabire, a pod odećom deluje nevidljivo jer ima bešavne rubove i završetke bez dodate elastike.

I koji su to komadi koji će sačuvati vašu tajnu?


 


Body Liner "Bella"
Bodyliner

Želite nešto čvršće, a uprkos tome udobno oblikovati liniju? Bodiliner stisne upravo tamo gde treba. Prednji deo je postavljen i zato nežno stisne trbuščić te pomaže da dođete do zavidne linije koju neće kvariti masni jastučići. I ne samo to, možete ga nositi sa svojim omiljenim grudnjakom. I može biti vaš pratilac svaki dan, pa i na posebnim događanjima na kojima želite posebno zablistati.


 

Bodyliner gaćice "Bella"Bodyliner gaćice

Bodiliner gaćice imaju postavljen prednji deo sa »shaper« oblikovnim efektom, koji će delotvorno oblikovati trbuščić, leđa i struk. Potpuno su nevidljive pod gornjom odećom tako da će mala tajna vaše linije ostati samo vaša. 


 


Body s pjenasto oblikovanim korpicama "Bella"
Body s pjenasto oblikovanim korpicama

Lepo obujmi telo i oblikuje predivnu liniju. Sakrije trbuščić i koriguje telo sve do pod grudima. Penaste korpice lepo podupru grudi i stvaraju zavidan dekolte.