Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
27.4.2016.

Trendovi ovoga leta

Tirkizno more, plavo nebo, zalazak sunca i egzotične palme. Igra svetla i boja, idilični prizori naše planete uhvaćeni su na kupaćim kostimima za proleće-leto 2016.


Kupaći kostimi Lisca Selection ovo su leto obojeni u energičnu zelenu i narančastu kao i u glamuroznu crnu i belu. Smeli moderni krojevi naglašavaju zavodljivost ženskog tela – kako smelim izrezima i naborima tako i atraktivnim printom zebre. Prefinjene kopče prema želji možete namestiti na udobne modele, a uz to možete izabrati senzualne providne ili elegantne letnje haljine i tunike.

Baš kao što je različita ženska građa, tako su različiti i naši ukusi. Neke oduševljava minimalistička elegancija, druge obožavaju neobične krojeve i energične uzorke, treće na prvo mesto stavljaju udobnost i funkcionalnost. Kolekcija kupaćih kostima Lisca 2016. zato donosi za svakoga ponešto. Moderno dizajnirane serije razveseljavaju kako udobnim, proverenim krojevima, tako i mladalačkim izrezima i modelima koji se mogu nositi na više različitih načina, samo treba dati mašti na volju. Kolekcija kupaćih kostima Lisca donosi još više dodataka i još je više mix & match serija koje možete izabrati prema želji i tako složiti svoju idealnu letnju kombinaciju.