Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
3.10.2010.

Trendi grudnjaci za veće grudi


Svaka žena želi biti privlačna i zavodljiva, bez obzira koju veličinu nosi. Oduvek su obdarenost oblinama i zavodljiv, raskošan dekolte one čari koje žene žele naglasiti. Trik je u pravom izboru donjeg veša koji će istaknuti prednosti i prikriti eventualne sitne nedostatke. U Liscinoj širokoj ponudi na raspolaganju su i trendi grudnjaci s većim korpicama za različite ukuse i prilike: od seksi zavodljivih čipkastih za posebne trenutke, preko modernih za udobnu svakodnevnicu do onih bezvremenih klasičnih. No prilikom izbora grudnjaka većih veličina valja uzeti u obzir i nekoliko saveta koje ćete pročitati u nastavku.Nosite li grudnjak prave veličine?
Kako bismo našle najudobniji grudnjak za svoju građu, najpre moramo proveriti znamo li svoju pravu veličinu. Nismo li sigurne kako to učiniti, uvek možemo zamoliti za pomoć prodavačicu ili potražiti uputstva za merenje i opciju automatskog izračunavanja veličine na www.lisca.rs/veličina. Samo grudnjak pravih veličina moći će u potpunosti kvalitetno obaviti svoj zadatak.

Dobra potpora za lepši izgled
Kod većih korpica najvažnija je dobra potpora, samo ćemo se tako osećati ugodno, biće nam udobno i izgledaćemo privlačno. Kako bi izgledale lepše, grudnjak grudi mora obuhvatiti i oblikovati. Stabilnu potporu grudima daje prednji srednji deo među korpicama. Prilikom izbora grudnjaka većih veličina treba obratiti pažnju i na naramenice, koje moraju biti šire. Kod korpica F i G još su i podstavljene ugodnom penom kako se ne bi urezivale u kožu. Leđni deo takođe mora biti širi, u obliku slova U, kako bi pružao dodatnu potporu. Valja upozoriti da su kod grudnjaka većih veličina i materijali jači i kompaktniji, čime omogućuju bolje prileganje.

Razbijmo stereotip da penaste korpice nisu za veće grudi
Iako po grudnjacima sa penastim korpicama uglavnom posežu žene sa manjim grudima, oni mogu biti odličan izbor i za one obdarenije oblinama. Penaste korpice naime lepo oblikuju grudi (naročito one nešto mekanije) i pod tanjom odećom naprave gladak izgled, a dekolte učine još izazovnijim. Iz Liscine ponude predlažemo sledeće modele sa penastim korpicama za veće veličine:
- EVITA do korpice E, kliknite ovde želite li pogledati; EVITA korpice F, kliknite ovde želite li pogledati
- DALIA do korpica F, kliknite ovde želite li pogledati
- IRINA do korpica E, kliknite ovde želite li pogledati; IRINA korpice F, kliknite ovde želite li pogledati
- HILLARY do korpica E, kliknite ovde želite li pogledati; HILLARY korpice F, kliknite ovde želite li pogledatiGrudnjaci većih veličina za različite ukuse i prilike

Trendi rublje:
–    Elegantna glatka serija za svakodnevno nošenje Dalia do korpica G pametna je odluka i pod pripijenom odećom Donji veš Dalia  možete pogledati ovde!
–    Serija modela iz profinjenog žakard pletiva sa nežnim cvetnim motivom serije Hillary do veličine F.  Donji veš Hillary možete pogledati ovde!

Seksi čipkasto rublje:
–    Raskošna serija Evita na raspolaganju je do veličine G. Za udobnu, zavodljivu i samosvesnu svakodnevnicu.  Donji veš Evita možete pogledati ovde!
–    Serija Irina do veličine F kreirana je tako da bude istovremeno zavodljiva, ženstvena i romantična. Izrađena je od meke elastične čipke u kombinaciji s ugodnim glatkim mikro pletivom. Grudnjaci funkcionalnijeg kroja za veće korpice i veličine osiguravaju izuzetnu udobnost i funkcionalnost, a ujedno naglašavaju ženske čari. Modeli su obojeni u zavodljivu crnu boju i u trendi koralno-narandžaste nijanse.  Donji veš Irina možete pogledati ovde!

Klasično rublje:
- NOVOST u liniji Lisca Classic je grudnjak Manja do veličine E. Izrađen je od mešavine pamuka sa bešavnim dvostruko oblikovanim korpicama i odlična je potpora i grudima većih veličina. Za udobnu i zadovoljnu svakodnevnicu! Dodatno će vas u to uveriti ukrasna čipka i praktično regulisanje naramenica.  Grudnjak Manja možete pogledati ovde!