Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
3.4.2014.

Spremni za leto?


Sunčani  dani doneli su svežinu, energiju i lakoću. Kako u naše raspoloženje, tako i u našu garderobu. I svi smo već željni koketiranja sa morskim užicima, ugađanja na odmoru i opuštenosti letnjih dana.

A razmišljajući o uživanjima, počinjemo misliti i na naš letnji izgled. Prvenstveno na plažama i uz bazene. Pritom, dakako, i o novim kupaćim kostimima. U Liscinoj ponudi zasigurno ćete pronaći pravi model za sebe, samo odvojite vreme, isprobajte više krojeva i različitih kolorističkih kombinacija.

Želite li biti izuzetno moderni, sa dozom ekstravagancije, izaberite kupaći kostim Lisca Selection, koji smelim krojevima i blještavim dodacima, pa i kamenčićima Swarovski, upotpunjuje zavodljiv izgled. Ženstvenu i ujedno modernu eleganciju stvaraju modeli kupaćih kostima Lisca Fashion, među kojima oduševljavaju kupaći kostimi različitih krojeva i kolorističkih kombinacija, a ima i modela većih veličina, pa i onih koji vašu liniju elegantno suze i stisnu ili naglase obline, dekolte… Neke serije su separatne – gornji i donji deo možete kupiti odvojeno. A razigranu energiju letnjih dana dražesnim  uzorcima dočaraće kupaći kostimi kolekcije Cheek by Lisca, među kojima ćete pronaći i one koji su nosivi sa obe strane, a grudnjake i gaćice možete kupiti odvojeno i tako kreirati vama omiljenu kombinaciju. A kupaće za sebe mogu izabrati i muškarci i deca.


Kopalke Lisca za poletje 2014!


_____________________________________________________________________________________________________________


Predloge, savete i ideje kako ugodno provesti sunčane prolećno-letnje dane donosi i novi broj magazina Lisca! Naći ćete ga na prodajnim mestima, a u elektronskom obliku možete ga prolistati na Liscinoj internet stranici. U magazinu su predstavljene kolekcije Lisca i Cheek by Lisca, a nudi i pregršt saveta o izboru kupaćih kostima, donjeg veša i različitim kombinacijama gornje odeće. Možda planirate venčanje ili želite lepo oblikovati liniju za letnje dane? I o tome možete pročitati u novom magazinu. A predstavljena je i nova, prva samostalna prodavnica Cheek by Lisca, koja je u aprilu otvorena u ljubljanskom Cityparku.


Prelistajte revijo Lisca!