Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.9.2018.

Sportski veš Miss sporty Cheek by Lisca


I boje utiču na naše raspoloženje. Stoga je obnovljena sportska serija donjeg veša Cheek by Lisca Miss Sporty crnoj dodala uzorke živih boja, koji podstiču na kretanje i podižu energiju. Zahvaljujući elastičnom materijalu kretanje je zaista lagano i neometano, a aktivan veš odvaja vlagu od kože prema spolja i osigurava osećaj ugodnosti tokom celog vežbanja. Modeli su dizajnirani tako da grudi čvrsto drže na mestu i tokom većih napora. Za dodatnu potporu prilagođene su kako naramenice tako i leđni delovi - uz to je veš dizajniran moderno, trendi i mladalački.

Sportskom vešu Cheek by Lisca i ovaj put su dodati atraktivni modeli gornje odeće, poput jaknice i dvostrukih kratkih pantalonica koje će svi primetiti - za one koje više vole nešto komotniju odeću.

Aktivan donji veš Miss Sporty osigurava idealnu potporu i svežinu koja treba sportistkinjama, a ujedno se pobrine za atraktivan, moderan i baš trendi izgled, u kojem se svaka žena oseća još samouverenije.

Akcija traje od 13. do 23. 9. 2018. Na prodajnim mestima Lisca i u e-shopu Lisca iskoristi 20% popusta na sportski donji veš Cheek by Lisca Miss Sporty.

Mišljenje korisnica:


"Moram pohvaliti grudnjak Miss Sporty, u kojem sam istrčala izuzetno dugu rutu od 100 km u vremenu od 13 sati i 2 minute i time osvojila 15. mesto na takmičenju Ultramaraton 100 km, koji se odvijao u švajcarskom Bielu. Izuzetno udoban grudnjak pratio me je celo vreme i nudio mi izuzetno dobru i ugodnu potporu od početka do kraja trčanja. Oduševljena sam!"

Saša Markoja Popelar, ultramaratonka

"Oduševljena sam sportskim vešom Miss Sporty. U sportskoj odeći provedem većinu svog vremena stoga je za mene izuzetno važno da i veš bude funkcionalan i udoban. Materijal je izuzetno mekan i ugodan. I dizajn je vrlo privlačan, dovoljno sportski i u pravoj meri ženstven. Rado ga nosim jer se u njemu dobro osećam."

Ana Bucik, alpska skijašica

IZABRANE AMBASADORKE