Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
4.12.2008.

Seksi ideje za božićno darovanje


Čarobni decembar pravo je vreme za iskazivanje Ljubavi svojoj deci,prijateljima,voljenoj osobi...Zašto ih ove godine ne bismo iznenadili nekako drugačije?Ostvarite njihove želje i darujte im nešto posebno,zapakovano u crvenoj bolji ljubavi.Pokažite im da ste birali sa posebnom ljubavi,SAMO ZA NJIH.

Zavodljivi čipkasti veš ili seksi spavaćica,vruće brazilke ili možda topla pidžama,u kojoj će u hladnim zimskim noćima lepše sanjati.Izbor je zaista veliki.Lisca Vam nudi nekoliko ideja za predstojeće praznike.
Veš Ruby iz kolekcije Lisca Selection izaberite u boji rubina ili zavodljivoj crnoj.Kao stvorena je za glamurozne večeri i najdužu noć u godini.Sve modele iz serije Ruby pogledajte ovde.
Prozračna spavaćica Evelyn iz kolekcije Lisca Fashion izuzetno je privlačna.U njoj ćete se lepo osećati,obgrljeni crnom tkaninom i vezenom čipkom.Sve modele iz serije Evelyn pogledajte ovde.
Veš Dalia iz kolekcije Lisca Fashion u boji ljubavi elegantno je,čistih linija sa satenskim završecima.Poklonu možete da dodate jutarnji ogrtač Eliana,koji se stilom i bojom slaže sa vešom Dalia.Sve modele iz serije Dalia pogledajte ovde,a modele iz serije Eliana pogledajte ovde.
Božić.Napolju padaju pahulje.U tim trenucima ništa lepše nego biti na toplom,u udobnoj pidžami i piti aromatičan napitak.Poklonite zimsku bajku .Poklonite pidžamu Sunnny.Sve modele iz serije Fashion pogledajte ovde.


 

Veš Marilyn iz kolekcije Cheek by Lisca pravi je izbor za sve one koji vole moderan ,udoban i funkcionalan veš.Sve modele iz serije Marilyn pogledajte ovde.
Veš Honey iz kolekcije Cheek by Lisca pravi je modni šećer.Ukrašen čipkom i trakicama,nežno miluje kožu.Sve modele iz serije Honey pogledajte ovde.
Romantične zavodnice razveseliće se prefinjeno glatkim Brazil gaćicama Kiss ili prozračno čipkastim gaćicama Christy,zapakovane u prigodnu satensku vrećicu.


Sve gore prikazane modele izaberite na prodajnim mestima Lisca ili kupite u online shopu Lisca.