Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
1.4.2012.

Revolucionarno protiv celulita!

 

 

Jeste li spremne za sezonu minića, vrućih pantalonica  i bodića? 

 

Čini vam se da je zima ovaj put bila malo preduga i da vašim oblinama treba malo pomoći kako bi opet bile savršene? Bez brige, Lisca ima rešenje anticelulitne gaćice Beauty Slim, kojima ćete napasti celulit bez napora i odricanja, za vreme svakodnevnih aktivnosti. 

 

Anticelulitne gaćice Beauty Slim izuzetno se učinkovito hvataju ukoštac sa narandžinom korom. Tajna njihovog dugotrajnog delovanja je u inovativnom materijalu Revolutional Slim. Izuzetno tanko i prozračno pletivo obrađeno je prirodnim sastojcima, kao što su kofein, retinol, aloa i vitamin E, koji pospešuju sagorevanje masnih stanica.

 

Bez posebnih napora koža postaje glatkija, a pored toga već u nekoliko nedelja opseg bedara smanji se i do 2,5 cm. Obavezno je tek što češće nošenje gaćica Beauty Slim. Nakon 2 meseca korištenja (preporučuje se da gaćice nosite barem 8 sati na dan) rezultatom ćete biti oduševljene. Bez dodatnog korištenja krema ili masaže izgubićete nekoliko centimetara na bedrima i bokovima, a ujedno će vaša koža postati glatka, čvrsta i napeta. 

 

Gaćice možete izabrati u veličinama S-XL, u boji kože ili crnoj. Za vas revolucionarne gaćice potražite na prodajnim mestima Lisce ili u internet trgovini Lisca te se pripremite na strastveno leto. 

 

Jednostavno i delotvorno – anticelulitne gaćice Lisca Beauty Slim.