Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17.5.2018.

Kupaći kostimi Lisca za sve oblike i sve veličine u središtu Ljubljane

Kupaći kostimi Lisca za sve oblike i sve veličine u središtu Ljubljane
Ljubljana, 8. 5. 2018 - Lisca je u središtu Ljubljane organizovala nesvakidašnji event - Proud to be me. Žene često zaboravljaju da nas upravo raznolikost čini zanimljivim i posebnim. Pa bile visoke ili niske, popunjene ili mršave, sa korpicama G ili AA... Telo nam je dato i kakvo god ono bilo, moramo ga prihvatiti i iz njega izvući što više. Ono što nas određuje je naša posebnost, naše priče. Bez obzira na standarde okoline, svaka od nas ima nešto na što može biti ponosna.

Osamnaest hrabrih devojaka iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije je tako sredinom maja prošetalo Prešernovim trgom u kupaćim kostimima Lisca, poručivši time da bez obzira na okolinu treba naći snage i uveriti se da smo predivne takve kakve jesmo. Adrijana se tako više ne opterećuje što je nešto niža i ima zavodljive obline; Barbara poručuje da se i sa pokojim kilogramom viška oseća odlično i može biti dobra sportiskinja; Elisa je odbacila dijete i prigovore, promenila ishranu i konačno je zadovoljna u svojoj koži; Špela, koja je imala problema sa govorom, ohrabrila se i ponosno zakoračila u svet... Da, žene smo čudesne i snažne i tu pozitivnu energiju možemo preneti i na druge i zablistati.

I kao što vidimo, leti ćemo na plažama zaista moći zablistati, bez obzira na našu građu. Trendovi za kupaće kostime najavljuju žive boje, tropske uzorke, etno štih i elegantne detalje. Jednako moderne bićemo i u jednodelnim kupaćima i u bikinijima naročito budemo li plažom šetale visoko uzdignute glave - ponosne na sebe.

Visoke i niske, mršave, sa oblinama i one negde između. Svaka sa svojom pričom na koju je ponosna. A na šta si ti ponosna? Odgovori na pitanje i učestvuj u nagradnoj igri između 16. 5. i 1. 6. 2018. i osvoji vaučer od 60.000 rsd ili kupaći kostim Lisca ili Cheek by Lisca. SUDJELUJ

#Proud to be me
#Ponosna nase