Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
11.5.2009.

NOVO: Pametan grudnjak!


Top novost iz Lisce je inovacija nazvana "pametan memorijski grudnjak = smart memory bra", koju ćete naći u push-up grudnjaku DALILA.

Vjerojatno vas zanima što je tako pametno na tom grudnjaku?

Zašto pametan, odnosno smart? Košarice su izrađene iz memorijske (memory) pjene koja reagira na tjelesnu temperaturu. Kako su bitne prednosti ovog grudnjaka skrivene očima, potrošačica će ih postati svjesna kad ga počne nositi, kad se košarice zagriju i postanu izuzetno mekane i ugodne. Košarice unikatno priliježu oblinama svake pojedine žene, stoga pametan grudnjak. A kod nižih temperatura košarice su na opip tvrđe.

I zašto memorijski, odnosno memory? Košarice su izrađene iz memorijske pjene najnovije tehnologije. Memorijska pjena omogućuje da polako vrate prvobitni oblik, pa i nakon pranja, što omogućuje njihovo lakše čuvanje.

Grudnjak ima ugrađene bešavne pjenasto oblikovane košarice, u donjem dijelu zadebljale radi push-up učinka, stoga je pravi izbor ispod pripijene odjeće i dubokih dekoltea.

Sve odlike ovog modela potrošačica će spoznati tek prilikom nošenja, stoga su bitne prednosti izdvojene na dodatnim visećim etiketama.

Naramenice grudnjaka su zamjenljive, što znači da potrošačica postojeće elastične naramenice može zamijeniti transparentnima ili drugim ukasnima koje ima u svojoj garderobi.