Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17.5.2013.

Novi kupaći kostim već imate?

 

Sve češće koketiramo sa letnjim uživanjem, sunce nam priziva misli na letnja ugađanja. Jeste li već spremni za morske užitke?

 
Prilikom kupovine - Lisca poklanja kremu za sunčanje

Novi kupaći kostim već imate? U bogatoj ponudi kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca sigurno ćete naći primeren model za sebe.  

 

I ne samo to – u periodu od 18. do 31. maja 2013. Lisca vam prilikom svake kupovine kupaćeg kostima poklanja kremu za sunčanje! 

 

Akcija se odvija na prodajnim mestima Lisca

 

Naglasite svoju ženstvenost, u pravoj meri razotkrijte svoje čari ili naprosto naglasite vaše obline. Moderni krojevi kolekcije kupaćih kostima će vas oduševiti – želite li naglasiti dekolte, izaberite kupaće sa light gel push up grudnjacima, pravi izbor za moderan izgled biće bando grudnjaci i modeli sa retro dodirom i cvetnim uzorcima, a vaš image može se zaogrnuti i u mornarski stil. Ako ste samosvesnije i želite same složiti svoju omiljenu kombinaciju, izaberite kupaće čiji se gornji i donji deo mogu kupiti odvojeno i tako iskombinujte primeren model, kako veličinom tako i krojem. One koje žele prikriti raskošnije obline, neka izaberu kupaći koji telo lepo stisne i udobno obujmi. A svoj model kupaćeg kostima u Liscinoj ponudi za sebe će naći i muškarci i deca.

 

Neka morske radosti počnu!