Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
20.1.2014.

Nove prolećne kolekcije Lisca i Cheek by Lisca 2014


Nove kolekcije Lisca i Cheek by Lisca donose vedru svežinu prolećnih boja. Ženstvenost i udobnost karakteristike su modela donjeg veša koji se odlikuje potpunim prijanjanjem. Osigurava osećaj ugodnosti i privlačnosti u svim životnim stilovima i prilikama: od moderne elegancije, razigranog koketiranja pa sve do ekstravagantne zavodljivosti. Moderni i udobni materijali prijatno oblikuju telo i osiguravaju dobru potporu i u većim veličinama.


Ovogodišnje proleće obojiće donji veš Lisca Fashion u sveže prolećne boje. U modelima se prepliću profinjena elegancija i ženstvenost, obogaćeni romantičnom čipkom, savremenim vezom, vezenim aplikacijama, nežnim sitnim printevima te igrom nabora i draperije. Različiti modeli, i do korpica G, osiguravaju ugodnu potporu i udobnost. Kolekcija će obradovati kako one koje vole romantičnu čipku tako i ljubiteljke čistih glatkih linija.


Liniju donjeg veša Lisca Selection za proleće-leto 2014. karakterišu smeli krojevi i senzualna prozirnost. Modeli u kristalno srebrnoj, smeloj crnoj i nežnoj svilenkasto roza boji odišu raskošnim izgledom zahvaljujući eleganciji kombinovanoj sa predivnim detaljima za posebne prilike. Igra prozirnosti, svetlucavih naglasaka kristala Swarovski i ekstravagantnih krojeva pridonosi neizmernoj zavodljivosti


Nova kolekcija perila - Lisca, pomlad poletje 2014


Modeli donjeg veša Cheek by Lisca nadahnuti su mladalačkom razigranošću. Kolekcija spaja modne trendove sa romantičnom nostalgijom. Prolećne boje dodatno ožive tačkice, nežni volančići, sitni print cvetića i romantične mašnice. Ovaj donji veš je od izuzetno udobnih materijala te oduševljava kako one koje vole glatke linije, tako i one koje vole kombinacije sa profinjenom čipkom. Trendi donji veš, obojen u moderne prolećne boje, odlično se kombinuje i sa modelima spavaćeg programa.


Nova kolekcija Cheek by Lisca - pomlad poletje 2014


Zavodljivošću i elegancijom odlikuju se modeli spavaćeg programa koji je stilski i koloristički usklađen sa modelima donjeg veša svih linija. Prefinjenost spavaćica, mekoća pidžama i lakoća haljinica osiguravaju bezgraničnu udobnost prolećnih noći i opuštena sunčana jutra.


Bluze i majice Lisca u modernim nijansama svežih prolećnih boja idealne su za poslovne i druge prilike. Boje su usklađene sa donjim vešom prolećne kolekcije, a cvetni uzorci i pruge u višebojnim šarama uneće u garderobu svežinu. Kolekcija se sastoji od majica, košulja i haljina sa trendi i elegantnim prizvukom.


www.lisca.rs | Internet prodavnica Lisca

There are no images matching the selection.