Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
25.1.2009.

Nova kolekcija već u prodaji!

Na Liscinim prodajnim mestima već možete naći nove kreacije prolećno-letnjih kolekcija Lisca i Cheek by Lisca. Svaka linija priča svoju kolorističku priču, u svakoj će baš svaka žena pronaći pravi model za sebe.

Damska linija Lisca Fashion nudi birani vez i nežne pastele, dok će vas smela i profinjena Lisca Selection pretvoriti u filmsku divu koja kao Lolita koketira s nevinošću nežno roze i fatalnošću večno zavodljive crne.

Trendseterice će tako u rublju modne marke Cheek by Lisca zasijati u jarkim bojama i cveću, s nestašnim prizvukom cirkuske arene. I dame i devojke ovoga će puta rublje moći kombinovati s biranim modelima spavaćeg programa i tako u omiljenom uzorku uživati od jutra do jutra. Proleće i leto ulepšaće  vam i nove bluze i majice svojim kolorima i opuštenom lakoćom ili naprosto elegancijom. U modernim kombinacijama toplih boja, večno aktuelnim bež nijansama ili u elegantnoj crno-beloj naći ćete ih u biranom pletivu ili tkaninama.

A one kojima je na prvom mestu briga za okolinu, biće oduševljene novom ponudom linije Lisca Natural - rubljem i spavaćim programom Panda, izrađenim iz organskih bambusovih vlakana.

Je li vas zaintrigiralo nešto od milujućeg proleća na koži? Osetićete ga na svim Liscinim prodajnim mestima.