Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
15.10.2009.

Nova kolekcija - već na prodajnim mestima!


Iako se leto još nije oprostilo od nas , Lisca nam već sa svojom novom kolekcijom jesen/zima 09 najavljuje jesen.
 
Fatalna kolekcija Lisca Selection pobrinuće se za profinjenost i samosvest:osim u crnoj, zavodićemo u kraljevski plavoj, crnom tilu, trodimenzionalnom vezu;u profinjenim mrežicama bisernog sjaja s dodatkom perja i draperja - za fatalnu smelost i eleganciju.
 
Ženstvenim i elegantnim damama Lisca Fashion na izbor daje vez u mocca ili crvenoj boji, tamno ljubičasta čipka,petrolej žakard...I baš kao Parižane, zasigurno će ih oduševiti korektivna serija Gala, koja naše obline zavodljivo stisne upravo tamo gde to želimo, prikrije sitne nedostatke i naglasi naše ženstvene atribute - u neprimetnoj boji kože sa zavodljivim detaljem crne čipke.
 
Dopadljivi šareni uzorci i čipkani obrubi dopunjuju kolekciju za mlade zavodnice Cheek by Lisca malina ,plava, smeđa, printovi sa retro prizvukom...A seriju Flow, koja je u Parizu takođe bila posebno zapažena, nadahnule su boje odeće gejša i elegantnih tridesetih.Mekani ženski detalji rublja iz printanog svetlucajućeg materijala sa ukrasnom čipkom greju nas u čokoladno smeđoj i svetloj tirkiznoj varijanti sa simpatičnim roza mehurićima. Flow povezuje istok i zapad, prošlost i sadašnjost - za dinamičan a smiren duh.
 
U večernjim i noćnim satima maziće vas lagane, ali elegantne i romantične pidžame i spavaćice Lisca i Cheek by Lisca. Ovogodišnji spavaći program obeležavaju bogat raskošan vez i profinjeni materijali. Novost je svileni set, koji se sastoji od  spavaćice i bolera u božićno crvenoj i mocca boji. Mladalačke pidžamice Cheek by Lisca odvešće nas u svet mašte. Cvetići i tačkice kao i romantična čipka govore o devojačkoj naivnosti i nedužnoj čežnji Alise u zemlji čuda. Pidžame ujedinjuju funkcionalnost sa lakoćom. Dopadljivim detaljima milovaće nas u dugim, zimskim noćima.
 
Koloristički detalji bluza zasijaće u koketiranju sa Orijentom. U trendovima se odražavaju brojni osećaji:nostalgični su, feministički i ujedno svakidašnji. Obojeni su u tople jesenje i hladne zimske tonove:zlatno žute, boje peska,mocca,tamno smeđe,kivi zelene i tamno lila - a još uvek oduševljava i crna boja , pa i u kombinaciji sa belom.Crna, tamno siva i tamno plava blještavog sjaja deluju profinjeno i elegantno.