Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
20.8.2015.

NOVA KOLEKCIJA Lisca i Cheek by Lisca JZ 2015

LISCA SELECTION

Unikati. Raskoš. Prestiž. Doni veš, koje je obavezan deo naše svakodnevice ne utiče samo na našu udobnost, nego i na to kako se osećamo. Ponekad je upravo donji veš naš skriveni adut samouverenosti. Nova kolekcija Lisca Selection za jesen - zimu 2015. zavodi prefinjenošću. Senzualan vez, koji se poigrava sa providnošću i modernim izgledom tatooa, gotovo se nevidljivo stapa sa kožom. Kraljevski pečat sa bljeskom kristala Swarovski pretapa se u smelu igru traka. Zavodite u prefinjenoj čipki sa elegantnim detaljima i raskošnim sjajem štrasa.

LISCA FASHION

Donji veš za svakodnevnu eleganciju mora biti moderan, ali pre svega udoban i nesputavajući. Elegantni donji veš mora da osigura idealnu potporu i omogući nam da kroz svakodnevne obaveze prolazimo bezbrižno i neopterećujuće onime što imamo na koži. Takvu ženu u središte stavlja Lisca Fashion za jesen i zimu 2015. Kako najavljuju trendovi, donji veš će se poigravati kontrastima, kombinacijama nežne providnosti i raskošnog materijala. A u kolekciji će se još uvek zadržati i oni najprovereniji nosivi modeli koji oduševljavaju žene svih ukusa i svih veličina.

CHEEK BY LISCA

Savremena žena želi biti sve – zavodljiva, mladalačka, elegantna, razigrana, prirodna... Kolekcija Cheek by Lisca za jesen - zimu 2015. sledi njeno nadahnuće – zadržava karakterističnu mladalačku razigranost, a koketira sa romantikom i čipkastim zavođenjem kao I  savremenim modelima donjeg veša. Nema do zavođenja u čipki. Ona može biti samo zanimljiv dodatak ili glavni adut donjeg veša koje prikriva i razotkriva providnim gaćicama i neobičnim leđnim delovima i poziva te da budemo zločesti. Budite moderne i smele.