Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
28.8.2011.

Nova kolekcija jesen / zima 2011.

 

Senzualna, elegantna, smjela… nova kolekcija jesen/zima 2011.!

U nežnim tonovima peska, dubokim burgundsko crvenim nijansama, smaragdno zelenim čipkama ili u karamel pletivu, Liscin donji veš za jesen 2011. obeležiće izrazita ženstvenost i elegancija. Kolekcija sa body-shape serijom Korina u svestrano nosivoj capuccino boji i zavodljivom retro looku osigurava potpun izgled za svaku priliku jer će i prikriti vaše sitne nedostatke i naglasiti ženstvene obline.

Sa senzualnim prizvukom moći ćete izabrati prozirne modele u crnim, orijentalno plavim ili crvenim nijansama, a za tačku na i pobrinuće se profinjeni detalji, kao što su na primer kristali Swarovski.


Kolekcija Cheek by Lisca je ovog puta nešto smelija i buntovnija, nežna romantika koketira sa zavodljivom prozirnošću, a pored diskretnih belih i peščanih tonova zasigurno će biti zapažene tamno tirkizna i boja fuksije.

Jesenju kolekciju rublja koloristički dopunjuju udobne pidžame i spavaćice. Za prve jesenje mesece možete izabrati meke pamučne ili plišane modele.
 
Kolekciju bluza i majica za jesen i zimu 2011. obeležavaju udobni materijali te čiste linije. Pored nosivih poslovnih bluza i elegantnih modela za svečane prilike, ovog  puta u kolekciji prevladavaju atraktivni geometrijski i animalni printevi.
 
Prve modele već možete potražiti na prodajnim mestima.