Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.5.2014.

Najlepši meseci u godini su pred vratima!

Leto se bliži i sunce sve češće dobija bitku sa hladnim jutrima i kišnim danima. Najlepši meseci u godini su pred vratima!
Koji model kupaćeg kostima ćete ove godine poneti sa sobom na more?

Kolekcije kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca 2014. nude raznovrsne i uzbudljive modele, među kojima će pravu kombinaciju za sebe nesumnjivo naći kako zahtevne ekstravagantne dive tako i elegantne dame i razigrane, vragolaste devojke.

Prilikom svake kupovine u periodu od 12. maja do 1. juna poklanjamo vam i korisnu turpiju za nokte. Kako bi plažom šetale u vašem omiljenom modelu kupaćeg kostima i sa uređenim noktićima!


Ženstvenost i ujedno modnu eleganciju nude modeli kupaćih kostima linije Lisca Fashion, ne možete pogrešiti ni sa modelima većih veličina koji suzavaju liniju, stisnu i naglase obline ili dekolte, kao i sa separatnim modelima koji su prilagodljivi vašim jedinstvenim ženskim oblinama. Pogled će vam zastati i prilikom susreta sa linijom Lisca Selection, u kojoj će među smelim krojevima i Swarovski kristalima nešto za sebe sigurno naći i ekstravagantne trendseterice. Razigranost i kombinacije omogući će vam i kupaći kostimi Cheek.


Kolekcija kupaćih kostima 2014 puna je cvetnih tropskih uzoraka, mornarskih detalja i modernih kolorističkih kombinacija. Ne nedostaje ni još razigranijih uzoraka u modernom retro stilu sa dopadljivim i naglasenim detaljima na pravim mestima.


Jedva čekamo čaroliju leta, prve skokove u more i da nam obrazi pocrvene od toplog sunca!