Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
11.1.2012.

Moderna romantika – nova kolekcija Lisca

 

 

Elegantan, ženstven i romantičan donji veš je ono  što ženi daje osećaj nežnosti i elegancije celi dan. Donji veš koji joj stoji kao saliven, koji ugodno prileže oblinama, oblikovan vodeći računa o celini i prekriven profinjenim detaljima - takav je donji veš prolećno-letnje kolekcije Lisca. 

 

 

 

 

 

Izrazito ženstveni krojevi dizajnirani su kako za one koje push-up grudnjacima žele naglasiti svoj dekolte, tako i za one koje traže elegantnu potporu u većim veličinama. Od romantičnih peščanih nijansi do smele vatreno crvene ili prolećne malina boje, od nežno smeđih nijansi boje kože do roza orhideje - nova kolekcija donjeg veša Lisca Fashion osigurava udobnost, eleganciju i zavodljivost za svaki ukus i svaku meru.

 

Želite oduzimati dah? Odenite Lisca Selection. U romantičnom svetlucanju štrasa na nežnim, profinjenim modelima ili u senzualnom zagrljaju prozirnosti grudnjaka, gaćica, torzeleta, u kojima su zavodljive obline uhvaćene u smelom preplitanju bajkovitog donjeg veša sa blještanjem kristala Swarovski bićete neodoljivo privlačne.
 

Cheek koketiranje sa prolećem 2012. Biće u znaku romantike i mašte, sa prizvukom nežne egzotike. Razigrana i moderna kolekcija u senzualnoj kombinaciji egzotične narandžaste, tirkizne, ljubičaste i sive odlična je kako za međusobno, tako i za kombinovanje sa dražesnim čarapicama i papučicama. U robnoj marki Cheek by Lisca po prvi  put će biti moguće pronaći i majice i bluze koje koloristički dopunjuju kolekciju donjeg veša.


 

  

Dakako, ne propustite ni brojne tehnološke novosti, koje će se pobrinuti za čudesnu liniju i dekolte – Fit4U grudnjak, Wow push, Light Gel ili Best Fit push-up grudnjak, korektivni donji veš za nežno oblikovanje linije, trendi visoke gaćice, seksi torzelete… I ovog  proleća lepo će biti žena.