Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
21.4.2014.

Magičnih 200.000 Lisca Facebook članova!


Fantastičnih 200.000 Lisca Facebook članova


Hvala vam! Facebook profil Lisca ovih  dana je prešao magičnu brojku od 200.000 članova! Otkad je 2009. godine Liscin profil zaživeo na Facebook društvenoj mreži broj članova se iz dana u dan povećava. Hvala vam što ste sa nama, što nas pratite, podržavate i što sarađujemo. U prijateljstvu uživamo, lepo je biti član tako velike grupe ljubitelja mode, savremenog dinamičnog stila života, profinjenosti, elegancije i ujedno ženstvenosti, ljubitelja Lisce. A dolazite nam iz različitih zemalja, što je dokaz da je Lisca poznata i prepoznata širom sveta.

Mogli bismo reći da se gotovo pa budimo sa vama, poželimo  ugodan dan, podelimo zanimljivosti i novosti, a često  i uveče zaželimo laku noć i lepe snove. Stalo nam je do vaših stavova, podstičemo vas da podelite mišljenje, komentarišete, na raspolaganju smo vam za različita pitanja i odgovore.

Ako još niste član Lisca Facebook profila, pozivamo vas da se učlanite, lajkujete profil »Lisca« i postanete deo velike grupe na društvenoj mreži. Za vas ćemo, naime, i ubuduće pripremati novosti, predstavljati vam najnovije kolekcije, organizovati akcije, a povremeno vas i razveseljavati različitim pogodnostima i nagradnim igrama. Pridružite nam se!