Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
27.4.2015.

Liscin grudnjak za dojenje Pretty Mommy

Dete, čudo i sreća života. I uspostavljanje novih veza: majčinskih, društvenih i osećajnih. Prisne veze između majke i deteta počinju se tkati odmah nakon rođenja. I prilikom dojenja.

Ishrana u prvoj godini detetovog života značajno utiče na njegovo zdravlje u budućnosti. Otprilike prvih šest meseci između deteta i majke stvara se prisna veza zbog dojenja. Majčino mleko sadrži sve važne hranjive materije koje dojenče treba u prvoj polovini godine i osigurava skladan razvoj detetovih organa. Jednako tako sadrži zaštitne materije koje ga štite od infekcija.
Za uspešno dojenje važan je smiren život bez stresa, stoga se pobrinite da budete što odmornije. A hranjenje na majčinim grudima sigurno će biti prijatnije uz grudnjake koji omogućuju jednostavno i udobno dojenje.

Liscin grudnjak za dojenje Pretty Mommy je dobro došao jer osigurava sve što dojilji treba. Udoban je i od ugodnog materijala, a osigurava potrebnu potporu grudima koje u tom razdoblju postaju punije i teže. A najvažnije je što je prilikom dojenja omogućeno jednostavno otkopčavanje i zakopčavanje korpica. Kopča iznad korpica se naime može otkopčati jednom rukom. A dvostruke korpice pobrinuće se za odgovarajuću potporu i time praktično dojenje.