Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18.4.2017.

Letnji modni trendovi

Leto će biti obojeno u print cveća, palmi i pepita uzorak, žive boje i trendi uzorke. Kupaći kostimi Lisca Fashion naglasiće žensko telo atraktivnim modelima, koji se mogu međusobno kombinovati prema želji jer su sve serije separatne. 

 
Kupaći kostimi se odlikuju ugodnim materijalom, koji se brzo suši i izrađen je od nove generacije mikro poliestarskih vlakana, kao i tehnološki i ekološki usavršenim materijalom VITA, dobijenim recikliranjem koji pored udobnosti nudi i oblikovanje tela i zaštitu od UV zraka.

Liniju kupaćih kostima Lisca Fashion karakterišu trendi krojevi grudnjaka, među kojima se izdvajaju grudnjak sa penasto oblikovanim korpicama i ugrađenim skrivenim potporama bez šavova El Grado, novi push up grudnjak Forio za još zavodljiviji dekolte te grudnjaci koji pozadi kod kopče imaju preklop koji omogućuje prilagođavanje opsega.

 

A od donjih delova ove će sezone sigurno biti hit nove rio gaćice, koje sa strane imaju blago povišen nožni izrez, koji se ponovno vraća kao modni trend. Oduševiće i različiti modeli jednodelnih kupaćih kostima koji lepo obujme telo i učine ga još ženstvenijim.

Serije kupaćih kostima oživljene su različitim dodacima, koji su izrađeni od ugodnog padajućeg pletiva, u različitim bojama i uzorcima, koji dopunjuju pojedine serije. Letnju garderobu će tako dopuniti trendi parea, kaftani i tunike.