Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18.4.2017.

Letnja elegancija

Leto će biti obojeno u žive boje i uzorke a istovremeno zavodljive detalje. Osim u uvek elegantnoj i zavodljivoj crnoj boji, serija Bahami će zasijati i u jačim bojama, kao što su pink i kraljevski plava. A serija Alanya će oduševiti uzorcima prelivajućih boja.


Obe serije Selection odlikuju se ugodnim, brzo sušećim materijalom, koji nudi UV zaštitu i udoban je za nošenje. Posebnost je nova tehnologija lepljenja naramenica, koje su vrlo tanke, fine, ugodne za nošenje i elegantnog izgleda, pa ipak još uvek funkcionalne.

Za modele su karakteristični lepljeni paspuli i kopče, koji još dodatno naglase profinjenost i unikatnost koju nalaže linija Selection. Vrlo moderan i poseban komad je push up grudnjak bez žice Alanya, koji izrazito naglasi dekolte. A nov je i model zavodljivog i sexy monokini jednodelnog kupaćeg kostima Bahami, koji ima korpice iż termički obrađenog osnovnog materijala.


 
Eleganciju i prestiž serije Alanya dopunjuju modni dodaci od ugodne prozirne mikropoliestarske tkanine. A serija Bahami oduševljava dodacima od transparentnog materijala u burn out tehnologiji.