Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.3.2012.

Kupaći kostimi – razigranost sunca i mora!

 

Sa kakvim ćete kupaćim kostimom ove godine na more? ? 

 

Moda je ovaj put blagonaklona prema oblinama pa pored modernih trouglastih i bando grudnjaka među glavne modne hitove leta uvrstava se i tankini, koji se u nekoliko poteza pretvara u mini haljinicu i bando grudnjak sa mikro-mini suknjicom na gaćicama. Sitni nedostaci biće diskretno prikriveni, a sa bogatom draperijom i toplim bojama letnja odeća biće prefinjena, moderna i elegantna.

 

 

Kupaći kostimi Lisca Fashion za leto 2012 donose tople narandžasto braon kombinacije zalazećeg sunca, osvežavajuće tirkizno zelene nijanse kao i  smirujuću plavu boju mora. Etno motivi u svežim tropskim nijansama biće must have za one koje i na plaži moraju imati dekolte koji oduzima dah, jer se u ovoj kombinaciji može kupiti i Wow push-up grudnjak, koji će se za to pobrinuti. 

 

 

 

One koje više vole klasičnu eleganciju naći će nešto za sebe među serijama čistih linija sa jednostavnim grafičkim uzorcima i u mornarsko sladolednim bojama koje će zasigurno biti pobednička letnja kombinacija – i zbog diskretnog optičkog oblikovanja linije. Atraktivni animalni uzorci opet su u modi, baš kao i vruće boje vulkanskog kamenja. Grudnjake i gaćice možete birati i odvojeno, u elegantnoj separatnoj seriji u crvenoj, svetlo plavoj i crnoj boji, u kojoj ćete zasigurno izabrati light gel push-up grudnjak za magičan dekolte.

 

 

 

 

Volite više glamura i sjaja?

 

Kupaći kostimi Lisca Selection nude ono što tražite. U mondenskim primorskim letovalištima oduševiće vas žive boje i štras, smeli izrezi i srebrni ukrasi ili prefinjena kombinacija draperije i pozlaćenih nijansi. Minimalistički trouglasti grudnjaci, lagani light gel push-up grudnjaci, neobična prevezivanja monokini kupaćih kostima ili elegantni bando grudnjaci – smeli, živi modeli kupaćih kostima Lisca Selection zasigurno će privlačiti pažnju na plaži.

 

 

 

Kolekciju kupaćih kostima Cheek by Lisca za leto 2012. obeležava akcija i nezaustavljiva energija stripovskih superheroina.

 

Žive boje, koje pršte životnom snagom, akciju će doneti i
na plažu
– u plavoj, žutoj, narandžastoj ili pink savremene junakinje, kojima nikad ne ponestaje energije, oduševiće u trendovskim modelima, koji će se pobrinuti za opuštenu i nesmetanu akciju i na plaži i u vodi.

 

 

Da li smo zadovoljili vaš ukus
i želju za novim kupaćim kostimom?

 

Ako jesmo, požurite u prodavnice Lisca i uverite se kako su kupaći kostimi u 2012. godini prava mera razigranosti kako sunca tako i mora!